Bobiću ja več imam dosta godina i oćito si ti,,,
I ubuduče nemoj nikog podcjenjivat ,
Nikad nikoga ne podcjenjujem niti imam namjeru vrijeđati ali iz slova koja ostavljas iza sebe jasno je vidljivo da ne baratas tematikom,,,
Kolega @ljop ukrao mi je ono sto sam mislio napisati kao objasnjenje i slazem se sa napisanim u potpunosti,,,
Problem vecine gospodarstvenika koji su u sustavu pdv-a je u tome sto brkaju sam iznos cijene i poreza, gospodo iznos novaca koji se iskazuje kao porez nije Vas vec drzavni i ne placate ga Vi vec krajnji korisnik a Vi placate samo razliku na dodanu vrijednost,,,
Nemoj ovo shvatiti kao napad na tebe (buduci da sam tebe citirao tekst je ipak upucen mnogim korisnicima koji su u zabludi) jer namjera je sasvim drugacija,,,
Ta forum je mjesto gdje se raspravlja i gdje se iznose stavovi suprotno od toga kako ti pises "da se vise nemas namjeru javljati" jer eto ti si za sebe u pravu,,,
Ne kazem da mozda nisi ali onda to argumentiraj,,,
Mnogi ovdje spominju i porez na dobit, iako nije tekst vezan uz temu o njemu bi se moglo raspravljati ali pod drugim naslovom,,,
Evo samo natuknica i nesto za promisljanje, sto mislite zasto usjesni gospodarstvenici u sustavu pdv-a neprekidno ulazu u novije strojeve i mehanizaciju?
Neki iz mase bi rekli da su reinvestirali,,,:icon_weed: