38996
Novi član
- Tu od
- 29 Pro 2022
- Poruka
- 6
Meni za 3 h isplatili 218 kn
Neznam kako oni to racunajuA meni za 3 h 2900
Imao sam kukuruz,jecam,djetelinu i vocnjaka
Posljednje uređivanje od moderatora:
Meni za 3 h isplatili 218 kn
Neznam kako oni to racunajuA meni za 3 h 2900
Iznos štete, trebalo je upisat procjenu...?Mislis postotak ili hektara?
Pisalo se manje vise na sve 60% suše ,a za 20ha cca koliko sam već ranije rekao.
Zavisi sto si imao na zemlji. Recimo ,nije priznata suša za ječam , pšenicu i suncokret. Za repu je mali postotak priznat .Od tolkih silnih milujuna za sušu svaka im čast za 30 hektara 1400 kuna
Tako i kod mene 30ha 1490knOd tolkih silnih milujuna za sušu svaka im čast za 30 hektara 1400 kuna
Nisem stigel videti kaj sem ja pod bor dobil, moja Fata bila brža 😂😂😂I meni, si videl kaj sam pod bor dobil od ulaganja
Ja ću vidjet sutra gdje moja Fata i na što sjela, dal je bila sušna ili vlažna😂 kad izvadim u banki i ovaj zadnji mjesečni konto za konačani obračun da znam koliki mi konto za poreznu i paušal. Ako je dobro sjela i promješala u suši po ovome što napisali odo ja u četvrti razred. Sad molim boga da nije ništa sjelo da još neko vrijeme ponavljam 3 razred. I da mi naprave e-bejking.Sjelo za sušu !
Meni konkretno 12600kn
Baš me zanima koliko ću ja dobiti za tu istu povšinu od 20 ha, ako me Deda mraz nije zaboravio😂Cca 20ha.
Bitno da su me jučer sprdali kada sam pitao za sušu !😂
To neznam ali sam danas ćuo da za moju BJ 200 hrk po hektaru. Sada za sat vremena idem u grad u banku da vidimo kakvo sranje na računu, tko što uplatio u dvanajstom mjesecu.Jel tko dobio za sušu u KC-KŽ županiji