Moraš postaviti zeleni zid živica ili nešto slično 5 metara visine. Po onome što učio iz ekološke izobrazbe kod Fučijaša itd. Da ti se nespaja konvencionalna i ekološka poljoprivreda inače se gubi certifikat za eko poljoprivredu, bar tako nekad bilo sad trenutno po novom neznam. Polij susjeda sa bordoškom juhom ali upotrijebi juhu za hormon rasta da susjed poraste do 7 metara pa ga zakopaj pored vočnjaka kao zelenu ogradnu zaštitu😂😂😂🙈🙊 da se spasi stvar.Sad malo skrećem s teme. Ima li netko iskustva da mu je susjed ušao u njegovo zabio stupove i još pošpricao vjerojatno totalom oko stupova. Sad je na pola metra od voćaka. Što napraviti? U pitanju je ekološka.
Mislim do 9 6 bez sankcija tak su rekli u agenciji ali nemojte čekati 9 6, i još jedna zanimljivost 1 10 završava žetva na svim kulturama , pa mi tek krećemo u 10 mj sa kukuruzom kako treba, nema tu sreće čim oni neznaju do kad je zetvaZnaci nije 9.6. nego 31.5....
Znači ja berem kukuruzu do 15 11 i moram ići objašnjavati zašto tak dugo barem kukuruzu, ovo nema smislaA i ova gospođa kaj je bila na poljoprivrednoj je zbilja jako dobro objasnila , jednostavno već mi se sve to gadi da nema nikakvog reda s tim poticajima
Mislim do 9 6 bez sankcija tak su rekli u agenciji ali nemojte čekati 9 6, i još jedna zanimljivost 1 10 završava žetva na svim kulturama , pa mi tek krećemo u 10 mj sa kukuruzom kako treba, nema tu sreće čim oni neznaju do kad je zetva
Žena u agenciji S Razumjevanjem mi je pokazala letak na kojem piše 9 6 e sad ga j...Ljudi citajte tekstove sa razumijevanjem...ne tumaciti nesto sto je prica rekla.kazala... tamo u linku je odluka agencije...do 31.5....nikakav 9.6.....
Hbg ali vrijedi ono sto objave kao sluzbenu odluku...dok god je taj datum na stranici agencije tako ce vrijediti...Žena u agenciji S Razumjevanjem mi je pokazala letak na kojem piše 9 6 e sad ga j...
Hbg ali vrijedi ono sto objave kao sluzbenu odluku...dok god je taj datum na stranici agencije tako ce vrijediti...
Rekla žena u agenciji ovih dana e sad to može biti bilo kadNije išla isplata dobrobiti životinja i mjera 10 uporaba stajskog gnoja