Obratili se medijima. Pa onaj ko je platio komori očiti je premalo platio jadnik nezna osnovne stvari niti sa papira pročitati 😂😂😂😂 ili nezna čitati 😂😂😂Ja se više ne družim s vama. Ja sam svoje dobio 🤣.
Šalim se.
Tko god plaća poljoprivrednu komoru treba ju i zvati i zahtijevati da nešto rade. Makar obavijestu medijima da daju.
To ti več svi znaju da su poticaji umanjeni za 2023, ali su ih odmah umanjili i za ostali dio 2022 koje još nisu do kraja isplatiliMeni danas rečeno da će biti manji poticaji.
Da od 2023 su umanjeni poticaji, ali za 2022 nam trebaju uplatiti po starom, meni fali oko 20%za GPP, isto tako i za osnovno, zeleno i preraspodjeljeno plaćanje. Kada ce nam to isplatiti?do kraja 6.mj.?To ti več svi znaju da su poticaji umanjeni za 2023, ali su ih odmah umanjili i za ostali dio 2022 koje još nisu do kraja isplatili
Jesu li ti rekli? Ili to pretpostavljas?Nece ni isplatit😔
Moraju isplatiti poravnanjaJesu li ti rekli? Ili to pretpostavljas?
Isplatit će ako nas se sjete. I ako se sjete koju godinu treba isplatitiDa od 2023 su umanjeni poticaji, ali za 2022 nam trebaju uplatiti po starom, meni fali oko 20%za GPP, isto tako i za osnovno, zeleno i preraspodjeljeno plaćanje. Kada ce nam to isplatiti?do kraja 6.mj.?
Pa meni za mlječne krave isplatili još u 4 mjesecu 66 eur po kravi. 6 mjesec je bilo poravnanjeProsle godine su bila jos poravnanja u lipnju. A dal budu sad,mislim da to nitko ne zna jer su sami sebi svrha..
Bila je dobrovoljno proizvodno vezana-mjera 3 i 8,i mlijecne krave....to je bilo od 15.6.-23.6.2022. isplaceno
2 mjeseca ništa i za ništa jer nemam ništa a računi redovno dolaze za ništaJe li itko ova dva dana dobija išta za feromonske klopke. Zanima me jer mi je dama rekla citiram" pa evo gospodine kontrole su a i danas su nekima plaćene"
Jeste sad u 6 mj.dobili poravnanje za mliječne krave?Pa meni za mlječne krave isplatili još u 4 mjesecu 66 eur po kravi. 6 mjesec je bilo poravnanje
Koliko su ti u postotku manje uplatili?🙄meni recimo fali 20% ako je to njima malo ok, meni je to puno, samo nek oni to uplate.Nije mi jasno zašto su umanjili poticaje. Nije pošteno, trebali su po pravilu izgurati cijelu 2022. Znači ja sam avans dobio kao i ranijih godina, očekivao isto nastavak u 2mj, 3mj i poravnanje (sitno) u 6 mj. Kao ranijih godina. A ono ove godine sve umanjeno. Zvao sam ih i rekli su to je to, dobio sam sve... Ostala su samo sitna poravnavanja ovaj mjesec...