Pozdrav!Napiši datum kad si dobio odluku za mjeru22, zatim kako se točno zove mjera i na kraju koliko si love dobio
Nisu sankcije. Prije toga te neko kontaktira, trazi fotografije preko GTF aplikacije. Uglavnom za neutvrdjeno nema sankcija. Kad bi bilo crveno, to bi bio problem. Prosle godine sam imao zuto, plavo i zeleno i sve isplaceno.Kakve su sankcije po bojama
Poslala sam Mail pred mjesec dana i agenciji za plaćanje i ministarstvu poljoprivrede i odgovora nema.Mislim da bi trebala ići neka prijava ili će to odraditi automatski?!?Da li je tko saznao kada ce da isplate 135 e sto su obecali za pšenicu i uljanu repicu?
Triba ih poslat u tri p.m. i njih i one ko ih tamo zaposli tako nesposobneMozda sam glup. Al kak mog bit duznik ak sam ukupna pretplata 2568 eur. Pardon 2450 eur
Prvo pitanje, jesi dobio opet odbijenicu za M22 i drugo pitanje, jesi tih 81 eura duga podmirio, pa onda poslao prigovor ili si smatrao da će sami uzeti za taj dug od 81 eura iz ove pretplate?Dobio odluku prigovora za 22. Nejebe njih sto sam u pretplati bio 2568 eu,jebe ih sta sam po nekoj stavci imo dug 81 eur.