o kakvih 20000kn godišnje ti pričaš?
Ja nisam još čuo za tih 20 000 kn jel to nešto novo.
o kakvih 20000kn godišnje ti pričaš?
Ja nisam još čuo za tih 20 000 kn jel to nešto novo.
Vjerojatno mu je uletila jedna nula to su 2.000,00 kuna za održavanje.
Zna li tko jel za sadnju/podizanje novog nasada, (konkretno riječ je o orahu) sadnice moraju biti certificirane. Znam da više nema one love za podizanje nasada i kapitalnih,no pitanje jel za upisnik i arkod te za dobivanje onih cca 20000,00 kn godišenje za održvanje sadnice moraju biti certificirane. Ne znam čak koga pitati,tj tko je mjerodavan jer jedni govore jedno a drugi drugo...
ma jedu g.
izišao je zakon i pravilnik o poticajima pa nisam nigdje pročitao nešto o kg, nego samo o ha. Mlijeko je u kg.,krave u kom,
točno je pa se nečemo vračat na prošlost
u europi se stalno o nečem raspravlja, jer zamisli što bi ti silni dužnosnici radili kad nebi raspravljali!? a tek kako se u nekoj zemlji približavaju izbori rasprave njenih predstavnika postaju učestalije i nemož ih u medijima izbječi ni da hoćeš. sve je jednostavno prekomplicirano i preskupo
dajte mi rečite dali bude poticaj za jesensku sjetvu pa onda bumo raspravljaji dali po površini ili po količini jer ako nebude poticaj neču ništa sijat
E ovako poticaj za jesensku sjetvu sigurno bude samo nitko nije rekao u kojem mjesecu iduće godine.
Sve je to točno ali moje skromno mišljenje je da bi bilo puno pravednije isplata poticaja po proizvodnji nego po površini.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/...lkanci-kako-se-vara-na-poticajima/565910.aspx
ovo ko balkanci me najviše smeta,ispada da mi nismo evropljani,mi smo balkanci a to nije evropa.a uz to još i svi varamao,a oni su fini gore u briselu