ajkula
Dobro znana faca
- Tu od
- 1 Lip 2011
- Poruka
- 3,192
zašto si ljut na ovu svoju izjavu? ako je netko duzan, jel to nije onda na teret ostalih. vidi koliko ima poreznih duznika, da su svi sve redovito plaćali nebi bili toliko dužni, mozda bi i to netko omanuo ispod pazuha :madmana:
nisam ja ljut na uzimanje duga ,ali velika večina SELJAKA u koju se i ja skupinu svrstavam nastrada radi drugih čimbenika u poslovanju pa dođe do neplačanja ,najčešče su u pitanju doprinosi,jer meni je moje malo poljoprivrede jedini izvor financija,znači nemam nikakvu mirovinu,nasljeđene dionice,krenuo u proizvodnju sa 22god.bez nekih osnova,sa debelim dugom od roditelja ali to je nebitno,bitno je da sam ja pokušao isto objasniti šefici porezne tu u Bjelovaru da mi je recimo 2011 led satro,60%uroda,pala cijena mljeku i ja automatski moram kiksati,tako da ja priznajem da se dug mora vratiti ali po jednakim pravilim za sve ali mi seljaci smo bez tih prava ,evo najsvježiji je primjer sa ovršnim zakonom gdje i radniku i penziču mora ostati jedan osnovni dio za život ali za nas to ne važi nas tko j..e