nedaj bože ja ga gledam iz ravnice
Koliko ja poznam Brod njegovo selo je na ravnici naslanja se na bukovačko brdo a sa druge strane šuma tj.dolci a sve gleda u grad. Gdje se ti uklapaš u sve to.
nedaj bože ja ga gledam iz ravnice
prvo da se pohvalim postao sam otac , dobio sam sina clap):
a drugo nije me par dana pa me zanima jeli netko dobio novce kao porezni dužnik , ja sam prije 10 dana podmirio dug ali novaca još uvijek nema , i jeli mogu vidjeti išta na agronetu
Koliko ja poznam Brod njegovo selo je na ravnici naslanja se na bukovačko brdo a sa druge strane šuma tj.dolci a sve gleda u grad. Gdje se ti uklapaš u sve to.[/QUO
dođeš u bukovlje i pogledaš prma savi polu lijevo izgleda da nepoznaš dobro brod,ali đaba je nama što je on iz broda kao da i nije kažu da sad pravi kuču u ludbregu pa nema za poticaje da isplati
Koliko ja poznam Brod njegovo selo je na ravnici naslanja se na bukovačko brdo a sa druge strane šuma tj.dolci a sve gleda u grad. Gdje se ti uklapaš u sve to.[/QUO
dođeš u bukovlje i pogledaš prma savi polu lijevo izgleda da nepoznaš dobro brod,ali đaba je nama što je on iz broda kao da i nije kažu da sad pravi kuču u ludbregu pa nema za poticaje da isplati
Dobro ajde još malo.Nije džaba što je on iz broda koliko sam čuo odma na početku mandata je osigurao pare za kanalizaciju u svom selu. Ako pogledaš iz Bukovlja polulijvo tamo se nalazi ako se ne varam Bjeliš ,poloj,Ruščica i tamo dalje Vrba gornja i donja jesam li u pravu.
Dobro ajde još malo.Nije džaba što je on iz broda koliko sam čuo odma na početku mandata je osigurao pare za kanalizaciju u svom selu. Ako pogledaš iz Bukovlja polulijvo tamo se nalazi ako se ne varam Bjeliš ,poloj,Ruščica i tamo dalje Vrba gornja i donja jesam li u pravu.
ma dobro je u pravu si iako si malo pobrkao redosljed,a što se kanalizacije tiče ona je bilai prije osigurana
ma dobro je u pravu si iako si malo pobrkao redosljed,a što se kanalizacije tiče ona je bilai prije osigurana
Ha kako god ti kažeš.
Čestitam: Icon_pidu:: Icon_super:
podmirio sam ga i ja
po poreznoj sam u pretplati 1000 i nešto kuna
ženska u agenciji mi ljubazno objasnila da sam po podacima koji oni imaju još uvijek dužan i da će od porezne nove podatke dobiti za koji dan :icon_axe::
pridruzujem se cestitkama... ...Krivo mi je sto nitko iz tih nasih seljackih udruga kad govori javno na TV ne objasni tocno o cemu je rijec...Uhhhhhhhhh
:icon_super:Dok ovo nebudemo postigli ići ćemo u ponor iz kojeg možda nikada nećemo izaći.:icon_super:
pridruzujem se cestitkama,isto tako i ja podmirio dug prije 15-tak dana,al para za sec.repu(posebno placanje) koje su ostali dobili, nema i dalje,sta drugo reci do LAZOVINE od glave do repa,nego trenutno me nesto drugo muci...Gledam tv,citam novine jedne,druge,portal ovaj,onaj... i pojedini komentari iz obicnog puka me zgrazaju. Naime, mi kao trazimo nesto da nam se isplati unaprijed, a ovaka kriza je u drzavi. Krivo mi je sto nitko iz tih nasih seljackih udruga kad govori javno na TV ne objasni tocno o cemu je rijec,odnosno da se trazi poticaj za proizvodnu godinu 2011 / 2012 god, sto znaci da izmedju ostalog u to spada i psenica koja je posijana u 10 mjesecu 2011,a sada je polovica drugog 2013,da ne govorimo o 30.06. ili jos gore kao lani kada je zadnja rata poticaja isplacena 28.08 pa to je skoro 2 godine, eeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.........Sto mu ne nabiju na nos taj 28.8 od lane, koji je to zakonski rok??? Uhhhhhhhhh
Prijatelju si ti cuo kad za CENZURU? Si cuo kako zapadni mediji izvjestavajuo nasim medijima? Trebam li ti ja jos sta pojasnjavat? Mislim da i sam znas kako se na TVejcima prica onako kako im se kaze da pricaju a istinu je danas JAKO tesko doznati svima gradjanima ove izmucene zemlje! Istina se presutkuje i skriva ko zmija noge.
Para nema ni danas!:=
Oprosti admine al jbga hehehe malo sam temperamentan kad su u pitanju sex, lazi i ... poticaji.
Nemojte mi ljudi zamjerit al mojih 30ak tisuca meni znace puno a zavlace me, jbga kako da nebudem ljut. Racuno sam na te poticaje kako su rekli do kraja 1. mjeseca i unaprijed ih potrosio a oni ne dolaze. normalno da sam ljut kad su me zaje....
Al ajd dobro prezivjeli smo mi i gore nedaj Bože veceg zla. Nema tu nikakva prozivanja samo nisu nam trebali obecat nesto pa se sad pravit ludi.