Kićo
Aktivni član
- Tu od
- 9 Velj 2008
- Poruka
- 1,804
Kako to misliš "unaprijed ih potrošio"????
Napisat cu ti na PP da ne dizem tenzije.
Posljednje uređivanje:
Kako to misliš "unaprijed ih potrošio"????
Definitivno više ne želim si brusiti živce sa poticajem jer nema smisla,kako oni meni tako ja njima,zatvaram opg ,kad zbrojim iznos poticaja i knjigovođu,nema šanse da me oni hebu za 10 -15 tisuća kuna razlike sa tendencijom smanjivanja sa svakim prekršajem,malo sam si računao da kad bih htio sve dovesti u red,legalizacija,spremanje gnoja,ova sranja za gorivo,herbicide,čuda boga što još budu izmislili,minimalno 50 tisuća merkeličinih novaca,nema šanse,tj.ima ako slavko ljigavac da kredit na 15 god sa 2%kamata,uh al budem radio na crno:icon_weed::icon_weed:,
ajkulo sad me još i citiraš ha ha ha kad sam za rođ i imendan prije par dana napisala BRAVO ZA RAD NA CRNO:icon_pidu::icon_pidu:
kamata,uh al budem radio na crno:icon_weed::icon_weed:,
Živjela,ja radim u njoj!radim na crno , a trošim na bjelo ---- živjela petrokemija----- ,da neko krivo ne pomisli
Koliko se vidi da nema ovih dana nikakvih uplata a pogotovo suta i prekosutra ide za dječji doplatak http://www.mirovinsko.hr/ tek idući mjesec ,ili ako ostane love
http://www.mfin.hr/hr/izvrsenje-proracuna
Netko je tu spomenuo nekakve hrpe iz kojih uzimamo novce.Neznam koliko seljaka svoje hrpe već davno nije ispraznila za golo preživljavanje Većina građana uopće nezna što su poticaji i čemu služe.Čitajući komentare građana (koji žive u gradu) mi seljaci smo stvarno ljenčine koji samo čekaju poticaje.Netko od naših vođa trebao bi stati pred kamere i objasniti narodu što su poticaji i čemu služe.Nadalje vođe bi morali ispitati koliko treba potpisa da se smijeni ova vlada jer ako čekamo da im prođe mandat neće nas puno opstati.Sad političari znaju da je rok za isplatu poticaja kraj 6 mjeseca a zašto to nisu znali lani kad su isplačivali poticaje i u 9 mjesecu.Ma toga bi se dalo pisati do besvjesti samo od toga nema koristi.
. Ma doći će i naših 5 minuta na ovaj ili neki drugi naćin.
sva su polja bila zasijana prije uvođenja poticaja,zapravo bilo je zasijano i sve ono što je sada zaraslo u korov i šumarke.tako budu polja zasijana i ako se poticaji ukinu.samo će onda svatko tko kupi seljačke proizvode platiti onoliko koliko oni vrijede,a ne kao sada.razumiješ tomislave?neće više biti-jeo bih kilu,al da platim pol.i kao što tebe sada nije briga što mene kila salate košta pet kuna,a tebi je moram prodati za četiri,i mene neće biti briga što ti možrš pojesti kilu,a kupiti si samo pola kile.a i tebe neće biti briga što ti svome gazdi napraviš posao koji vrijedi pet tisuća kuna,a on ti može platiti samo dvije i pol.pa ćeš mu reći-zbogom,idem onome koji će mi platiti koliko moj rad vrijedi.....i tako,dok se sve ne posloži i dođe na mjesto.toplo se nadam da će se za moga radnoga vijeka ukinuti svi poticaji,sve subvencije i ostala sranja u cjelokupnom gospodarstvu.svijetskom.da će se zatvoriti granice,vratiti carine,i da će se u riječnik svakoga čovjeka vratiti riječ"ukrao" umjesto "otuđio","lopov" umjesto "prevarant".
Potpisujem!!!ma ljudi bit će para evo skinuo MILE državnim službenicima (evo podrške na cesti samo ne znam kako će doći pješke na biciklima ili u svojim limuzinama) pa kad sad udružimo snage i pritisnemo LINETA ma to će biti fešta za pamćenje. Samo još moramo dogovoriti da li za tampon zonu između državnika i nas seljobera treba pozvati UNPROFOR čujte pa oni nas baš i ne vole ali mi ih se ipak trebamo držati i da budu tamo na cesti jer jedan državni vrijedi a cca bar ko naših 20:icon_pidu:
Imam jedno praktično pitanje...Što ako se jednog dana dogodi da ne bude više poticaja,jel to znaći da poljoprivredne površine u ovoj zemlji ne budu više zasijane ili...?