Ma ovi naši planiraju malo mrknuti love od eu ako ide,a ta omotnica je malo problematična jer imaju određeni iznosi za pojedine stavke i toga se oni drže,npr.za krave imaju toliko miliona,ako se slučajno poveča broj , što sumnjam automatski se smanjuje iznos isplate po kravi ,samo htio bih znati ako se broj krava smanji dali budu povećali iznos ili se novci budu izgubili na privatnim računima,još jedna nelogičnost oko zemlje u ovoj godini je poticaj za minirano zemljište,pa tko je tu lud,bolje da se brinu oni koji su zaduženi za čišćenje tog zemljišta da se radi maximalno na uklanjanju mina a te novce raspodjeliti unutar ostalih stavki i ako treba uplatiti za razminiravanje jedan postotak,eh da evo sad slinić u svom bunkeru provjerava dali je naša tj njihova milijarda na broju,takvu pompu dižu oko te isplate da me sve strah sad komentara po raznim portalima o našem luksuznom životu i kako mi dobivamo novce samo tako,baš kad je tema poticaj ,prije dva dana u hodniku županije jedan poznanik i ja bacili glasnu raspravu oko isplate ,kad jedna od službenica upita jel gospon a koliko bude bilo po hektaru jer eto i ona ima tamo neki komad zemlje od pokojne babe pa se i ona nada nekoj crkavici,zato treba politiku poticaja mijenjati,daj samo za gotovi proizvod,pa tko koliko uspije proizvesti ,jedini su izuzetak ovi ekstremi od vremena,tu bi ljudima trebalo pomoći na način kako je frajla Amerika to riješila za prošlogodišnju sušu.jer po ovom sistemu veliki dio čistih poljoprivrednika radi gotovo trećinu zemlje za koju poticaj diže neki koji ni ne zna gdje mu se zemlja nalazi:icon_madu::icon_madu: