• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja (tema do 31.12.2023.)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
B

bosniahos

Guest
Ja bio danas u njih,e koja je to banda.a NEČU NI PISAT KAKO NAS TUCAJU.Ali bi mogal o tome koliko ljudi na forumu je več prije pisalo dobio ovo ono asad razgovaramo tamo i kažu ma nismo dobili,nešto se mora pisat.Sramota da se tako igraju sa nama na temi,i možda se smiju.Sad če mobači i priča koj mu ***** pa nebu valjda napisal.Sram vas može biti provokatori.
 

zeko

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2009
Poruka
1,633
A nas koji imamo duga su preveli žedne preko vode sa lažnim obecanjima reprograma..
Pare sa racuna su pokupili jos u petak a nisu me sklonili sa porezne liste dužnika a vjerujem i ostale....
 

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,807
Da, osim toga najvjerojatnije da u 4. mjesecu kreće reprogram dugova, otpis kamata tko uplati glavnicu ili na rate. Zato se u zadnje vreme jako žure pokupit što više ovrha da se naberu kamata. Gledam danas na hodniku u županiji pune oglasne ploče ovrha, prodaje se od kuća na moru i klijeti do "oranica ograda"... Ostao sam malo zaprepašten u susjednom selu čovjeku prodaju ogradu znači zemljište iza kuće za dug od 25000kn. O Bože gdje si?
 

zeko

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2009
Poruka
1,633
E tako je Kico nas su sada ošišali za kamatu a poslje šta bude...Danas sam dobio izvješće pola duga je kamata ..
 
B

bosniahos

Guest
Najebasmo,imam tak nekog znanca koji je gotovo nasilu agitira kad se ono za eu izjašnjavalo.Sad ga sijebalo eh što sračka sad proti njih,sve če nam ovo ono.A kad je dobi pod nos što je agitira zanjih ,kaže nisam ja ma kaki,ti si lud.Eto nam eu zakona i standarda,ostačemo i bez gača.I bez štapa.
 
B

bosniahos

Guest
Ako je to tako i točno ondak E gdi je sad oni blentan što je nagovara ljude da čim prije vaučere iskoriste,a njih ni neče biti.Glavno da se piše.
 

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Oca im lopovskog pa dokle če da nam režu ,el su mrknuli na prvoj isplati min 6%,sad ako nema para u roku mjesec dana ja moram ići nekog vući za milostinju za sjeme i herbicide,sliniću zatući ču te budakom davaj meni moj vaučer ili pare,evo danas došlo riješenje iz porezne da od ovog zadnjeg što su mi uzeli budu jedan dio vratili ali če uzeti za doprinose unaprjed kad već ima na računu,bljak gadi mi se porezna:(envy)::(envy):
 

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,807
Hm,donesen rebalans proračuna....rezovi u svim ministarstvima.......opet ode dio kolača:mur:

Nemoj samo da ispadne da je ovo što smo dobili bude sve za ovu godinu i šlus.... :icon_cry::icon_cry:
 

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
ma ne zazivaj vraga,mislim da neče biti baš tako al da če nas još stanjit gotovo sam siguran,a mislim da je nešto bilo o rezanju i u dnevniku(nova tv):mur:
 

siki

Aktivni član
Tu od
6 Lip 2010
Poruka
2,151
ma ne zazivaj vraga,mislim da neče biti baš tako al da če nas još stanjit gotovo sam siguran,a mislim da je nešto bilo o rezanju i u dnevniku(nova tv):mur:

Đuro samo 150 miloina šta ti je to ništa, nek uzmu ali nek i meni daju.
 

Aršanjski Pudar

Novi član
Tu od
7 Ožu 2013
Poruka
25
Pozdrav ekipi posebno susedima. Tu sam ja stalno al nisam imal kaj za reči pametnog pa sam samo šutel i žvakal knedlu.Imam OPG i poljoprivredno uslužni obrt. Na OPG sam dobil deset tisuča za deset ha a na PUO nisam dobio ništa (4 ha). Bio u uredu nemaju pojma isto tak i u agenciji. Sad sam pred zidom. A ovo sa (ne) isplatom drugog dijela poticaja to je jebački zajeb za se nas. ovo malo love kaj smo dobili smo (ili sam) ostavili u banki.komunalcu.elektri i.t.d. a za drugi dio sam planiral kupit gnjoj za kamilicu i žito i kupit sjeme,gnjoj,i zaštitu za kukuruzu,a ono jeBAJI GA.
 
B

bosniahos

Guest
A nisi jedini koji je tako razmišlja,a znaš i onu o računu bez krčmara.Novac je u njih sve do onog trena dok ga mi nemamo u rukama a to je dosta teško dobit.Dok san bia u uredu počelo me obrađivat a ja mrtav ladan,nakraju vade zadnji adut kao,a pazi da nebuš del x v onaj obluk onda nema poticaja.E reko neču ga ni radit sam,donest ču ka vama pa mi to vi uradite.A tip može može to nam je posal.Idem vanka i čujem šapče onoj oštrokonđi,si čula jebo ga bog njegov.Ma točno znaju sve samo nas tucaju misleči dasmo glupi i neuki
E da sav posal može se naravno u vezi poticaja koji su u tijeku uradit i preko neta,haha,malo sutra.Može sve ali nemogu njima u ministarstvo poslat na e mail več samo isprintat i donest OPET k njima na ovijeru i na taj način njima dati alibi,pa sami ste pogrišili.
 

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076
Poticaje neće sigurno rezati, kresati i ostalo. No da će u slijedećoj godini svoriti novu poljoprivrednu površinu i sebi doznačiti veliki dio kolača i hoće.
 

golman7

Član
Tu od
11 Ruj 2011
Poruka
605
ja danas doceko postara,,donio postu iz fine,,prijeboj 1500kn,,prvi mjesec si naplatili za doprinos,,nisu cekali kvartal za obracun,,treba im para,,i to pod silu izgleda:(rofl)::(rofl)::(rofl):
 

zeko

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2009
Poruka
1,633
Znaći opet će svi ćak i oni koji imaju duga dobiti na račun..
Milina nadao sam se vaučeru posto sam prvi dio poticaja vidio samo na izvodu iz banke pa sam mislio kada dobijem vaučer zamjeniti za repromaterijal i gorivo ali znaći ništa ...Bome meni je sada proljetna sjetva upitna jer mi vecina prvog djela otišla za kamate a drugi će za glavnicu a obećani reprogrami su obićna laž !!!!!!!!!!!!!
 
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh