universal643
Član
- Tu od
- 2 Lip 2011
- Poruka
- 540
Neka javi onaj tko prvi dobi i koja županija
Kaj će tebi poticaj..kad sve rasprodaješ...berač,traktor..kuruzu..kaj se seliš u Evropu..bez zamjere..samo se zezam..ima toga i u mom kraju..i ja bum počel prodavat..normalno ako se bude uopće našel kupac.. jer svi bježe od toga. Pozz.Neka javi onaj tko prvi dobi i koja županija
Zval sam agenciju rekla zenska idu mlijecne krave i to 476 kn po kravi a rekli 100 posto za krave....sramota,za mlijeko jos nista ni za sjetvu
Zval sam agenciju rekla zenska idu mlijecne krave i to 476 kn po kravi a rekli 100 posto za krave....sramota,za mlijeko jos nista ni za sjetvu
Pa tako su i napisali na stranici mps i agencije, prvi dio isplate ce se sastojat od 100% isplate (drzavna pomoc za krave, repu... i eko i int proizvodnja), znaci da nema drugog dijela isplate jer je u prvom isplaceno 100%. Na zalost svih nas.
A ono sto je netko pisao da se rezu subvencije - pogledajte Proracun za 2014, na mfin, rashodovna strana i nadjite "subvencije" i koliki je tamo iznos. Pod pojmom subvencija ne misli se samo na poticaje u poljoprivredi. I onda se od tog iznosa reze 500 mil., a ne od 1.7 milijardi koliko je predvideno za poticaje. Bar ja tak mislim.
Ma sve subvencije reže majstor Linić.
mjesecna porodiljna naknada i djeciji doplatak nosi koliko i davanje za poljoprivredu...drugim rjecima: seljaci, jebite se!
jupii, stiglo za integriranu 330 kn/ha, znaci to je to za integriranu. eto kak bumo dobili 100% za integriranu.