• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja (tema do 31.12.2023.)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,133
Pukla stranica ministarstva ha ha

he server at www.mfin.hr is taking too long to respond.

The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.

Razlog je jer svi stalno provjeravamo :(nerd):

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
pratim na netu Liničevo izlaganje(bez "iz"),upalo mi je u uhu da će smanjenje
subvancija donijeti uštedu od 500 mil,nadam se da to nisu samo subvencije u poljoprivredi,jer i ovako smo u qurcu:icon_scratch:

Gustavo

Dobro znana faca
Tu od
13 Pro 2008
Poruka
1,844
pratim na netu Liničevo izlaganje(bez "iz"),upalo mi je u uhu da će smanjenje
subvancija donijeti uštedu od 500 mil,nadam se da to nisu samo subvencije u poljoprivredi,jer i ovako smo u qurcu:icon_scratch:

Daj link.

Zombie

Član
Tu od
29 Ožu 2013
Poruka
629
znaci drugim rjecima,budemo dobili koliko smo dobili i prosle godine,tj u drugoj isplati budu isplatili 30%..
znaci 30%budemo dobili od eu i 30% od drzave...

Gustavo

Dobro znana faca
Tu od
13 Pro 2008
Poruka
1,844
J.... treba istrpit dok EU neće sve plaćat ili smijeniti ove što prije.

U prvoj godini članstva udio EU će biti 25 posto, u drugoj 30 posto, trećoj 35 posto, četvrtoj 40 posto, a od pete nadalje će se povećavati za 10 postotnih bodova kako bi u desetoj godini članstva dosegnuo 100 posto.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/...icaja-za-2014-godinu/705844.aspx?mobile=false

patkovic Objavljeno prije 3 mjeseci
to je merkelica proljetos zvala jakovinu i rekla 4 a on razumio 40% i mi nastradali :)

batad

Član
Tu od
10 Lip 2010
Poruka
304
Mrske nam komunjare u sprezi s vanjskim, i posebno naglašavam, unutarnjim, neprijateljem uplatili

DMboy

Aktivni član
Tu od
20 Tra 2012
Poruka
352
Kreće?
Možda jedno 100mil kuna ?

To ne znam,ali to se ionako kod ovih naših ne zna do samog kraja,naravno kad oni trebaju dati,ali sasvim je druga priča kad trebaju uzeti tu su expresni,jedan klik i gotovo..:(devil):

bole

Član
Tu od
7 Sij 2009
Poruka
639
jel netko iz vukovarske zupanije dobio poticaja danas mi bili neki ljudi vidit sijačicu pa kazu da su dobili nesta jučer, da su prvo počeli sa isplatom u vukovarsko srijemskoj zupaniji

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh