Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Ostalo oko 10%. Proizvodno vezane lani bile 600 eura po hektaru, ove će biti 3 puta manje tj. 200 eura. Jedino su feromonske klopke ostale kao lani 293 eura po hektaru, a njih isplaćuju tek od 25.5.
Članovi Upravnog odbora Hrvatska poljoprivredna komora održali su danas sastanak s premijerom Vlada Republike Hrvatske i troje ministara. Doznali smo detalje sastanka. 👇
E, sad je pitanje šta su njima izravna plaćanja na odnosno spada li pod njih sve ili samo potpora dohotku. Po meni tu spadaju proizvodno vezane potpore
Prvo malo pogledajte za koju godinu vam prikazuje! I kod mene se sad prikazuje sve zeleno al to je za 2023. Pogledajte za 2024 kod mene je večinom sve crveno.