Ukoliko Vas zanima, koliki iznos potpore bi primili da imate isti broj hektara u Njemačkoj, može koristiti njihov kalkulator. Uzmite u obzir 5-7 godina razlike, pa molim prokomentirajte:
Evo dok se čeka ekološka, da Vam malo otvorim oči. Naime, dugo medijskim prostorom kruže priče kako je HR ima najveće ili među najvećim potporama u EU. Pa se tako baci kost među poljoprivrednike, …ovi/oni primaju puno..." da vidite malo kako funkcionira ekološka potpora u Njemačkoj. Unatoč ovim kako bi "bivše zlato" reklo "izdašnim" potporama, njemački poljoprivrednici su izlazili na prosvjede.
Samo napomena da su njemački poljoprivrednici konkurenti nama na našem tržištu, pa sami procijenite radi li se o nelojalnoj konkurenciji:
View attachment 73500
Samo da ne bude i srpanj 😀Jos je svibanj,kam si požuril 😂
Evo dok se čeka ekološka, da Vam malo otvorim oči. Naime, dugo medijskim prostorom kruže priče kako je HR ima najveće ili među najvećim potporama u EU. Pa se tako baci kost među poljoprivrednike, …ovi/oni primaju puno..." da vidite malo kako funkcionira ekološka potpora u Njemačkoj. Unatoč ovim kako bi "bivše zlato" reklo "izdašnim" potporama, njemački poljoprivrednici su izlazili na prosvjede.
Samo napomena da su njemački poljoprivrednici konkurenti nama na našem tržištu, pa sami procijenite radi li se o nelojalnoj konkurenciji:
View attachment 73500
Ma kako sam napomenuo,tamo prije ako ne bude do srijede ode u lipanj!Zvao pet brojeva niko se nejavlja
Od puno posla ne stignu se javiti. Uvest ce i trecu smjenu da provjere sve papire jer stiska im je s vremenom🤣Zvao pet brojeva niko se nejavlja
Pa zašto nedate ljudima da se odmore, produženi vikend je? Pošto su dva praznika pala na isti datum, da sam ja neka poluga vlasti, dao bih im i ponedjeljak slobodan.Zvao pet brojeva niko se nejavlja
Da malo,E ovo je pomalo zabrinjavajuće