• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Houdini

Član
Tu od
4 Sij 2022
Poruka
80
Realno, prekinite srat i kukat.. prije 20 godina si sve ulagao sam, radio i ubijao se od posla pa nisi dobio ništa..

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,055
Prije 20 godina smo mi hladnjaču prodali subotom na pijacu i 2 hladnjače u ostala 3 pijačna dana.

Kolega baš priča da kad je posadio jabuke nakon prve berbe u punom rodu je otišao i kupio novi auto. Sad nakon berbe kupi bicikl na rate..

Houdini

Član
Tu od
4 Sij 2022
Poruka
80
Prije 20 godina smo mi hladnjaču prodali subotom na pijacu i 2 hladnjače u ostala 3 pijačna dana.

Kolega baš priča da kad je posadio jabuke nakon prve berbe u punom rodu je otišao i kupio novi auto. Sad nakon berbe kupi bicikl na rate..
Kolega je ipak kupio auto?

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,653
Nismo se prilagodili trzistu,zahtjevima i potrebama trzista. Narod se navuko na poticaje i kojekake ljepote iz proracuna,fondova itd... Realno 20% biznisa je proizvodnja 80% plasman,prodaja i naplata. Zato trgovac vozi bmw a mi kupujemo bicikli na rate. I toj dobro da nam i oce dat na rate. A kaka ce tek bit kuknjava kad budu popucale ove eko sheme i te kojekake zelene politike,a hoce i to vrlo uskoro. Cim EU shvati da od zelenih pedera se ne zivi. E ko se ne pripremi na to,od sljedece berbe nek si kupi strik za vjesanje na rate.

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,653
I ova prica moje zito tolko i tolko,moje grozde tolko i tolko,mljeko tolko intolko. E decki moji platiti smo tocno koliko vredimo i koliko nam proizvod vrijedi ni centa manje ni centa vise.

Djandre7

Novi član
Tu od
11 Ožu 2020
Poruka
6
Jel ima netko da nije dobio raznolikost usjeva?

Jel dobio tko šta prošle godine za elementarnu nepogodu? Kakvi su bili iznosi?
Za 29 ha kukuruza i 11 ha suncokreta, isplaceno 10 tisuća EUR

Bracika

Aktivni član
Tu od
23 Ožu 2011
Poruka
251
Jel dobio tko šta prošle godine za elementarnu nepogodu? Kakvi su bili izniznosi
Oko 8 ha kukuruza i 9 ha suncokreta 3.500 €, znači nešto jače od 200 €\ha

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,405
Jel dobio tko šta prošle godine za elementarnu nepogodu? Kakvi su bili iznosi?
Ja prijavio i svoje i tatino prošle godine, on dobio, ja ništa. Ne sjećam se iznosa...

LIKA MM

Aktivni član
Tu od
29 Lip 2023
Poruka
111
Eh da . Zaboravio sam vam javiti ,uglavnom zvali su me iz agencije na moj upit za prirodna ograničenja, kako sam dobio 674 e za 48ha.Nova su pravila ,nedostaju mi 3 grla ,bilo je uginuća, nisam uspio nadomjestiti i po novom se tako obračunava.Zbog nedostatka 3 grla ja sam p,,,,o oko 8000e ,eto.

nisamja

Dobro znana faca
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
448
@Houdini ja nemam niš protiv da se poticaj ukine i cijene budu realne. Mislim da ni ostali ne bi imali niš protiv. Nek bude 1kg/ teleta žive vage 10 e i sve ok. Inflacija divlja,sve ide gore a cijena teladi ni mrdac. 4.70e/kg + PDV.
Sad se nek jave mudraci koji prodaju po 6e/ kg. 🖕

Najnoviji postovi

Na vrh