Kolega je ipak kupio auto?Prije 20 godina smo mi hladnjaču prodali subotom na pijacu i 2 hladnjače u ostala 3 pijačna dana.
Kolega baš priča da kad je posadio jabuke nakon prve berbe u punom rodu je otišao i kupio novi auto. Sad nakon berbe kupi bicikl na rate..
mislim da mora biti preko 60%....nisam siguran.Bit ce isplata onima tko je imao procjenu štete vece od 50 posto,a sta tko je imao 50 posto ili manje?
Jel dobio tko šta prošle godine za elementarnu nepogodu? Kakvi su bili iznosi?mislim da mora biti preko 60%....nisam siguran.
Za 29 ha kukuruza i 11 ha suncokreta, isplaceno 10 tisuća EURJel dobio tko šta prošle godine za elementarnu nepogodu? Kakvi su bili iznosi?
Oko 8 ha kukuruza i 9 ha suncokreta 3.500 €, znači nešto jače od 200 €\haJel dobio tko šta prošle godine za elementarnu nepogodu? Kakvi su bili izniznosi
Ja prijavio i svoje i tatino prošle godine, on dobio, ja ništa. Ne sjećam se iznosa...Jel dobio tko šta prošle godine za elementarnu nepogodu? Kakvi su bili iznosi?
Jel se sjecas u kojem postotku ti je bilo procijenjenno?Oko 8 ha kukuruza i 9 ha suncokreta 3.500 €, znači nešto jače od 200 €\ha