• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Houdini

Aktivni član
Tu od
4 Sij 2022
Poruka
116
Realno, prekinite srat i kukat.. prije 20 godina si sve ulagao sam, radio i ubijao se od posla pa nisi dobio ništa..

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,381
Prije 20 godina smo mi hladnjaču prodali subotom na pijacu i 2 hladnjače u ostala 3 pijačna dana.

Kolega baš priča da kad je posadio jabuke nakon prve berbe u punom rodu je otišao i kupio novi auto. Sad nakon berbe kupi bicikl na rate..

Houdini

Aktivni član
Tu od
4 Sij 2022
Poruka
116
Prije 20 godina smo mi hladnjaču prodali subotom na pijacu i 2 hladnjače u ostala 3 pijačna dana.

Kolega baš priča da kad je posadio jabuke nakon prve berbe u punom rodu je otišao i kupio novi auto. Sad nakon berbe kupi bicikl na rate..
Kolega je ipak kupio auto?

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,694
Nismo se prilagodili trzistu,zahtjevima i potrebama trzista. Narod se navuko na poticaje i kojekake ljepote iz proracuna,fondova itd... Realno 20% biznisa je proizvodnja 80% plasman,prodaja i naplata. Zato trgovac vozi bmw a mi kupujemo bicikli na rate. I toj dobro da nam i oce dat na rate. A kaka ce tek bit kuknjava kad budu popucale ove eko sheme i te kojekake zelene politike,a hoce i to vrlo uskoro. Cim EU shvati da od zelenih pedera se ne zivi. E ko se ne pripremi na to,od sljedece berbe nek si kupi strik za vjesanje na rate.

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,694
I ova prica moje zito tolko i tolko,moje grozde tolko i tolko,mljeko tolko intolko. E decki moji platiti smo tocno koliko vredimo i koliko nam proizvod vrijedi ni centa manje ni centa vise.

Djandre7

Novi član
Tu od
11 Ožu 2020
Poruka
10
Jel ima netko da nije dobio raznolikost usjeva?

Jel dobio tko šta prošle godine za elementarnu nepogodu? Kakvi su bili iznosi?
Za 29 ha kukuruza i 11 ha suncokreta, isplaceno 10 tisuća EUR

Bracika

Aktivni član
Tu od
23 Ožu 2011
Poruka
306
Jel dobio tko šta prošle godine za elementarnu nepogodu? Kakvi su bili izniznosi
Oko 8 ha kukuruza i 9 ha suncokreta 3.500 €, znači nešto jače od 200 €\ha

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,537
Jel dobio tko šta prošle godine za elementarnu nepogodu? Kakvi su bili iznosi?
Ja prijavio i svoje i tatino prošle godine, on dobio, ja ništa. Ne sjećam se iznosa...

LIKA MM

Aktivni član
Tu od
29 Lip 2023
Poruka
133
Eh da . Zaboravio sam vam javiti ,uglavnom zvali su me iz agencije na moj upit za prirodna ograničenja, kako sam dobio 674 e za 48ha.Nova su pravila ,nedostaju mi 3 grla ,bilo je uginuća, nisam uspio nadomjestiti i po novom se tako obračunava.Zbog nedostatka 3 grla ja sam p,,,,o oko 8000e ,eto.

nisamja

Iskusan lik
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
623
@Houdini ja nemam niš protiv da se poticaj ukine i cijene budu realne. Mislim da ni ostali ne bi imali niš protiv. Nek bude 1kg/ teleta žive vage 10 e i sve ok. Inflacija divlja,sve ide gore a cijena teladi ni mrdac. 4.70e/kg + PDV.
Sad se nek jave mudraci koji prodaju po 6e/ kg. 🖕

Najnoviji postovi

Na vrh