Nama je bila terenska kontrola početkom mjeseca, također čekamo da nam bude kontrola u 4 oka, jedino što nam se promjenilo od jučer je u monitoringu kad kliknemo parcelu vidimo da pod ekspertnog procjenom piše Da, tako da mislimo da se vrši kontrola u 4 oka.Dal iko zna kontrola 4 oka kad ce to krenuti meni je bila kontrola na terenu ima mjesec dana i ovi kazu da je sve u redu parcele su zelene al fali kontrola 4 oka da bi islo na isplatu predujma zna li neko koliko se to inace ceka
SMŽBPŽ ,Gundinci, ti?
Ne znam baš, EU je osjetljiva ako se njezine pare troše u druge svrhe opet će netko nadrapati.Na lovi ne piše čija je. Ona služi za krpanje rupa shodno prioritetima. Poljoprivreda odavno ne spada u prioritete. O njoj se govori samo pred izbore.
I meni je nestalo 10 parcela prije 10 ak dana i sve su bile u zelenom i danas gledam monitoring kad neke parcele žute zelene crvene, a bile sve zelene i bila mi je ekspertna procjena i sve su bile zelene a sad mi pise na tim crvenim zutim da ekspetne procjena ne a na zelenim da ovo je sve jedna velika sprdnjaMeni su nestale 2 parcele na monitoringu prije oko 10 dana....bile su zelene...a sad ih više nema
Dali je to i drugima i šta da radim
lp
Nikom nikaj ove ture!!!!!mozda danas bude kome kaj
Mi smo prošle godine imali kontrolu i kontrolu 4 oka nakon toga. Bilo je nepravilnosti, umanjili su za 1% potpore, odluku o ostvarenim potporama smo dobili 2.10.2025. Još uvijek se nije isplaćeno osnovno i preraspodjeljeno za 2024. Za 2025. Smo dobili. Kažu da budemo strpljivi. Inače odluka kontrole 4 oka se čeka cca mjesec dana nakon kontrole. A isplate kad NETKO odobri.Dal iko zna kontrola 4 oka kad ce to krenuti meni je bila kontrola na terenu ima mjesec dana i ovi kazu da je sve u redu parcele su zelene al fali kontrola 4 oka da bi islo na isplatu predujma zna li neko koliko se to inace ceka

Odoh ja do podruma da se malo smirim. Da, skoro sam pozabil pitati. Da li se zna da li sutra bude nekaj sjelo na račun?
 Odoh ja do podruma da se malo smirim. Da, skoro sam pozabil pitati. Da li se zna da li sutra bude nekaj sjelo na račun?