Zero, nula, apsolutna nula..... Tako je prošla moja inicijativa da napravimo listu za izbore u HPK. Imam puno let da bi očekival nekaj drugo. Ali da mi savjest bude čista probal sam, ali nije uspjelo. Nismo mi ti koji bi se založili i podmetnuli svoja pleća da napravimo nekakve promjene na bolje. Nama je ljepše kukati i mrnđati kako to ništ ne valja i kako su svi drugi krivi kaj je nama loše. Ili je stvarno svima tak dobro da ne treba nikaj mijenjati?  Izgleda da bude još puno vode proteklo Dravom gda zaključimo da se ništa ne dobiva na poklon i da se za sve treba izboriti. A do onda Drava neka teče, a mi nastavimo sa jadikovkom svakidašnjom. Živjeli vi meni i ja s vama. 

Odoh ja do podruma da se malo smirim. Da, skoro sam pozabil pitati. Da li se zna da li sutra bude nekaj sjelo na račun?

Evo gdje su između ostalog "pare", koji bi eventualno mogli upotrijebiti za prvenstveno nešto društvu korisno, pa čak i za isplatu vaših očekivanih poticaja:

Preko 356 milijuna EUR-a, ili da sve izgleda još strašnije to vam je 2.684.818.085,3498 HRK, dolaskom EUR-a ukinutih Kuna, koje su si ovih petnaest prvih na listama prisvojili. Kako drukčije to nazvati jer toliko nisu uplatili kao porez Državi. (Zbrojio sam od svake "kategorije dužnika" samo po prvih pet, dalje se vi sami time pozabavite.) To je tzv. friška "lista srama", samo pitanje je čija, sramote Države koja se nije izborila za svoj prihod porez na vrijeme, ili ??? 
Vi si sad sami nađite odgovore.
Izračunajte si koliko bi to bilo poticaja za podijeliti u samo jednoj godini od svote preko 356 milijuna EUR-a od samo 15 dužnika, a koliko je još iza njih ne zbrojenih, lova ne do krova, nego do Mjeseca...
Koliko je u svemu tome vaše osobne krivice, pa maksimalno, vi ste HR glasački stroj koji bira i potvrđuje ovu nesposobnu mašineriju koja nije u stanju ni pobrati državni porez... 
"Sjetite se Amerike i kako su čopili Al Kaponea, nisi platio porez, e sad si naš braco..." 
PS
@lijeskakc  žao mi je tvojeg uzaludnog truda da potakneš ekipu, nisi im bio dobar poticaj.