• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

nino19

Aktivni član
Tu od
4 Stu 2023
Poruka
108
Ne znam što sad čekaju s isplatama. Kontrole monitoringa su gotove. Ima itko kakve svježe informacije? Meni su rekli da sad kreću isplate nama ostalima

IMTjd

Član
Tu od
7 Sij 2022
Poruka
34
Dal iko zna kontrola 4 oka kad ce to krenuti meni je bila kontrola na terenu ima mjesec dana i ovi kazu da je sve u redu parcele su zelene al fali kontrola 4 oka da bi islo na isplatu predujma zna li neko koliko se to inace ceka

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,158
Isplate će biti kada prestanete loše govoriti o državi i njenom aparatu. Uvrijeđeni su jer izgaraju da poljoprivrednicima bude što bolje, a oni to ne znaju cijeniti i prepoznati. Nezahvalnici jedni. Zato onda nema ni para.

Duda1986

Novi član
Tu od
26 Svi 2020
Poruka
3
Dal iko zna kontrola 4 oka kad ce to krenuti meni je bila kontrola na terenu ima mjesec dana i ovi kazu da je sve u redu parcele su zelene al fali kontrola 4 oka da bi islo na isplatu predujma zna li neko koliko se to inace ceka
Nama je bila terenska kontrola početkom mjeseca, također čekamo da nam bude kontrola u 4 oka, jedino što nam se promjenilo od jučer je u monitoringu kad kliknemo parcelu vidimo da pod ekspertnog procjenom piše Da, tako da mislimo da se vrši kontrola u 4 oka.

IMTjd

Član
Tu od
7 Sij 2022
Poruka
34
I meni piše ekspertna da ali kad ih zovnem oni se prave ludi kazu zovni krajem sledeceg tjedna i tako u krug vec tri tjedna

Posljednje uređivanje od moderatora:

makjud

Član
Tu od
20 Ožu 2025
Poruka
78
Nije mi jasno kazu administrativna kontrola a uplatili osnovno i preraspodjelu a ovo ostalo jos nist.

Marica

Novi član
Tu od
4 Srp 2024
Poruka
4
Meni su nestale 2 parcele na monitoringu prije oko 10 dana....bile su zelene...a sad ih više nema
Dali je to i drugima i šta da radim
lp

IMTjd

Član
Tu od
7 Sij 2022
Poruka
34
Meni su nestale 2 parcele na monitoringu prije oko 10 dana....bile su zelene...a sad ih više nema
Dali je to i drugima i šta da radim
lp
I meni je nestalo 10 parcela prije 10 ak dana i sve su bile u zelenom i danas gledam monitoring kad neke parcele žute zelene crvene, a bile sve zelene i bila mi je ekspertna procjena i sve su bile zelene a sad mi pise na tim crvenim zutim da ekspetne procjena ne a na zelenim da ovo je sve jedna velika sprdnja

makjud

Član
Tu od
20 Ožu 2025
Poruka
78
Nemaju love nek vako nas prave budalama nekom kazu administrativna kont. Nekom nest sam da neplate

slider141

Član
Tu od
23 Sij 2013
Poruka
208
Mi smo prošle godine imali kontrolu i kontrolu 4 oka nakon toga. Bilo je nepravilnosti, umanjili su za 1% potpore, odluku o ostvarenim potporama smo dobili 2.10.2025. Još uvijek se nije isplaćeno osnovno i preraspodjeljeno za 2024. Za 2025. Smo dobili. Kažu da budemo strpljivi. Inače odluka kontrole 4 oka se čeka cca mjesec dana nakon kontrole. A isplate kad NETKO odobri.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,158
Zero, nula, apsolutna nula..... Tako je prošla moja inicijativa da napravimo listu za izbore u HPK. Imam puno let da bi očekival nekaj drugo. Ali da mi savjest bude čista probal sam, ali nije uspjelo. Nismo mi ti koji bi se založili i podmetnuli svoja pleća da napravimo nekakve promjene na bolje. Nama je ljepše kukati i mrnđati kako to ništ ne valja i kako su svi drugi krivi kaj je nama loše. Ili je stvarno svima tak dobro da ne treba nikaj mijenjati? Izgleda da bude još puno vode proteklo Dravom gda zaključimo da se ništa ne dobiva na poklon i da se za sve treba izboriti. A do onda Drava neka teče, a mi nastavimo sa jadikovkom svakidašnjom. Živjeli vi meni i ja s vama. :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: Odoh ja do podruma da se malo smirim. Da, skoro sam pozabil pitati. Da li se zna da li sutra bude nekaj sjelo na račun?

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,421
Zero, nula, apsolutna nula..... Tako je prošla moja inicijativa da napravimo listu za izbore u HPK. Imam puno let da bi očekival nekaj drugo. Ali da mi savjest bude čista probal sam, ali nije uspjelo. Nismo mi ti koji bi se založili i podmetnuli svoja pleća da napravimo nekakve promjene na bolje. Nama je ljepše kukati i mrnđati kako to ništ ne valja i kako su svi drugi krivi kaj je nama loše. Ili je stvarno svima tak dobro da ne treba nikaj mijenjati? Izgleda da bude još puno vode proteklo Dravom gda zaključimo da se ništa ne dobiva na poklon i da se za sve treba izboriti. A do onda Drava neka teče, a mi nastavimo sa jadikovkom svakidašnjom. Živjeli vi meni i ja s vama. :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: Odoh ja do podruma da se malo smirim. Da, skoro sam pozabil pitati. Da li se zna da li sutra bude nekaj sjelo na račun?
Evo gdje su između ostalog "pare", koji bi eventualno mogli upotrijebiti za prvenstveno nešto društvu korisno, pa čak i za isplatu vaših očekivanih poticaja:

Di su pare.jpg

Preko 356 milijuna EUR-a, ili da sve izgleda još strašnije to vam je 2.684.818.085,3498 HRK, dolaskom EUR-a ukinutih Kuna, koje su si ovih petnaest prvih na listama prisvojili. Kako drukčije to nazvati jer toliko nisu uplatili kao porez Državi. (Zbrojio sam od svake "kategorije dužnika" samo po prvih pet, dalje se vi sami time pozabavite.) To je tzv. friška "lista srama", samo pitanje je čija, sramote Države koja se nije izborila za svoj prihod porez na vrijeme, ili ???
Vi si sad sami nađite odgovore.

Izračunajte si koliko bi to bilo poticaja za podijeliti u samo jednoj godini od svote preko 356 milijuna EUR-a od samo 15 dužnika, a koliko je još iza njih ne zbrojenih, lova ne do krova, nego do Mjeseca...

Koliko je u svemu tome vaše osobne krivice, pa maksimalno, vi ste HR glasački stroj koji bira i potvrđuje ovu nesposobnu mašineriju koja nije u stanju ni pobrati državni porez...
"Sjetite se Amerike i kako su čopili Al Kaponea, nisi platio porez, e sad si naš braco..."

PS
@lijeskakc žao mi je tvojeg uzaludnog truda da potakneš ekipu, nisi im bio dobar poticaj. :ppozdrav:

Najnoviji postovi

Na vrh