Opcina je uplatilaI tko je uplatio,Apprrr il JLS?
Virovitičko podravska,solidan iznos i to je to za ovu godinu više kod mene ne ide nijedna isplataKoja ste zupanija i jel bar cemu isplata
A to onda nedobijaju sviOpcina je uplatila
Virovitičko podravska,solidan iznos i to je to za ovu godinu više kod mene ne ide nijedna isplata
Ja vam to ne znam..Jer to se valjda odnosi na one koji nisu dobili ,nas je svega na spisku bilo oko 10. Ostali su tu isplatu dobili ljetos valjdaA to onda nedobijaju svi
Sta je ZppI Zpp je sjeo sad vidim
Područja sa značajnim prirodnim ograničenjima..Ima nade ljudi,račune provjeravajte 😅Sta je Zpp
Za pšenicu i ječam?Sjelo za certificirano sjeme.
Živio adz, plenkošenko i svi ostali Veliki rvati i katolici koji nas vode , nek se mi svađamo oko tonsona i zds , a ne oko bitnih stvari...😖😖😖😖Sretna nam fiskalizacija 2.0 .,sretna nam bitka sa državom oko ovog zemljišta koje država ( općine) ne da u zakup nit hoće prodati,a mi bedaki obrađujemo da trnje ne raste, sretni nam sudski sporovi oko privatne zemlje ,da nam je ne obrišu iz Arkoda, sretno sa svom novom papirologijom i pravilnicima,koje nam budu uvalili ,i propisima .. uglavnom,sretno nam svima u novoj 2026. godini.
To nije sigurno sjelo,,,tek u ožujku ide tako da sorry!!!!Područja sa značajnim prirodnim ograničenjima..Ima nade ljudi,račune provjeravajte 😅