• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

TaraOpgTara

Član
Tu od
12 Lip 2025
Poruka
39
Ja vam to ne znam..Jer to se valjda odnosi na one koji nisu dobili ,nas je svega na spisku bilo oko 10. Ostali su tu isplatu dobili ljetos valjda

Posljednje uređivanje od moderatora:

TaraOpgTara

Član
Tu od
12 Lip 2025
Poruka
39
Područja sa značajnim prirodnim ograničenjima..Ima nade ljudi,račune provjeravajte 😅

Case4220

Iskusan lik
Tu od
14 Lis 2021
Poruka
457
Sretna nam fiskalizacija 2.0 .,sretna nam bitka sa državom oko ovog zemljišta koje država ( općine) ne da u zakup nit hoće prodati,a mi bedaki obrađujemo da trnje ne raste, sretni nam sudski sporovi oko privatne zemlje ,da nam je ne obrišu iz Arkoda, sretno sa svom novom papirologijom i pravilnicima,koje nam budu uvalili ,i propisima .. uglavnom,sretno nam svima u novoj 2026. godini.
Živio adz, plenkošenko i svi ostali Veliki rvati i katolici koji nas vode , nek se mi svađamo oko tonsona i zds , a ne oko bitnih stvari...😖😖😖😖

TaraOpgTara

Član
Tu od
12 Lip 2025
Poruka
39
Pa kako mi je to onda sjelo valjda vidim u opisu što je ...

DMboy

Aktivni član
Tu od
20 Tra 2012
Poruka
409
Ako tako piše onda ok. Uglavnom drugi dio bude kasnije , početkom prolječa..

nisamja

Iskusan lik
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
623
Zaba još niš, ni certicitano sjeme niti suša. Ali ako je suša za 2024. to nemamo.

Najnoviji postovi

Na vrh