MinskoPolje
Novi član
- Tu od
- 13 Ožu 2026
- Poruka
- 15
nisu krave nikom placene danasKod mene nema uplate iz dobrobit za krave jel ima kod nekoga?
nisu krave nikom placene danasKod mene nema uplate iz dobrobit za krave jel ima kod nekoga?
Kako nema?Ma što ćemo vidjeti,,,,ni plavog dizela nema,,,,AAAAAA BOŽE SAČUVAJ SVEG OVOG!!!!!!
Lipo nam je ministar pravovremenom isplatom poticaja omogućio da na vrime kupimo umjetno gnojivo. Zato sada plaćamo 40% skuplje, odnosno za toliko su nam umanjenih poticaji realno.
Slažem se u potpunosti...na ovom forumu 80% vas kuka kako nema novaca, kada će poticaji, je li su bili, kada će biti, koliko će ih biti itd. Svi dobivate poticaje i ja sam pisao već na ovom forumu, ili si drugačije rasporedite novce ili uzmite agro kredit i ne brinite kada će biti poticaji, vi svoje novce već imate. Pisanje svaki dan kada će nešto, šta kaže ministar ili agencija, zivkanje na telefon...da pola tog vremena provedete radeći nešto drugo gdje bi bio krajMogao si kupiti sve to u studenom, kad su sjeli poticaji za zemlju, kao i svi ozbiljni poljoprivrednici...