• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

MinskoPolje

Novi član
Tu od
13 Ožu 2026
Poruka
15
ujutro sam zvao agenciju pa su mi rekli da ide uplata za dobrobit, ali samo kokoši i svinje

Posljednje uređivanje od moderatora:

nisamja

Iskusan lik
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
645
Ima krava,ali u malim količinama . Trenutno je teško naći malo tele . Živi bili, pa vidjeli idući tjedan.

Travica

Dobro znana faca
Tu od
26 Tra 2023
Poruka
350
Ma što ćemo vidjeti,,,,ni plavog dizela nema,,,,AAAAAA BOŽE SAČUVAJ SVEG OVOG!!!!!!

hajduk

Iskusan lik
Tu od
19 Velj 2018
Poruka
687
Lipo nam je ministar pravovremenom isplatom poticaja omogućio da na vrime kupimo umjetno gnojivo. Zato sada plaćamo 40% skuplje, odnosno za toliko su nam umanjenih poticaji realno.

MinskoPolje

Novi član
Tu od
13 Ožu 2026
Poruka
15
Lipo nam je ministar pravovremenom isplatom poticaja omogućio da na vrime kupimo umjetno gnojivo. Zato sada plaćamo 40% skuplje, odnosno za toliko su nam umanjenih poticaji realno.

Mogao si kupiti sve to u studenom, kad su sjeli poticaji za zemlju, kao i svi ozbiljni poljoprivrednici...

Grifter

Novi član
Tu od
13 Sij 2026
Poruka
9
Mogao si kupiti sve to u studenom, kad su sjeli poticaji za zemlju, kao i svi ozbiljni poljoprivrednici...
Slažem se u potpunosti...na ovom forumu 80% vas kuka kako nema novaca, kada će poticaji, je li su bili, kada će biti, koliko će ih biti itd. Svi dobivate poticaje i ja sam pisao već na ovom forumu, ili si drugačije rasporedite novce ili uzmite agro kredit i ne brinite kada će biti poticaji, vi svoje novce već imate. Pisanje svaki dan kada će nešto, šta kaže ministar ili agencija, zivkanje na telefon...da pola tog vremena provedete radeći nešto drugo gdje bi bio kraj

Travica

Dobro znana faca
Tu od
26 Tra 2023
Poruka
350
Ajd vas dva o svom poslu i ne trebate vi voditi financije Hajdukove nit moje nit ikoga drugoga ovdje,,,,a ako vama sve ide kao po loju možda drugima ne ide,,,, kaže onda nisi ozbiljan poljoprivrednik eeee pa možda je taj neozbiljni poljoprivrednik morao platit od tog goriva il ceg već VRTIĆ ZA SVOJE BEBAČE

zagi0

Član
Tu od
17 Lis 2024
Poruka
35
Poticaj koji smo/ste dobili isplaciju se unatrag, a ne unaprijed tako da su s tim poticajem definitivno vec odavno svi kupili gnoj. Meni tih par stotina eura koje jos trebam dobiti ne znace skoro pa nista, priredio sam si gnoj, ne trebam toliko ali je zalosno kako se tretiraju poljoprivrednici i kako se ne zna apsolutno nista kad ce i sta sjesti. Tretira nas se kao da smo socijalni slucajevi, a cak i oni znaju na pocetku mjeseca kad ce im sjest socijala.

luka

Dobro znana faca
Tu od
3 Velj 2014
Poruka
431
Ljudi shvatiite kaj smo potpisali i koja su pravila za poticaj!!!!
Potpisali smo da predajemo jedinstveni zahtjev za potporu, i ISPLATA ZA ISTI JE DO 30.06. IDUCE GODINE!
tako da realno sve kaj isplate prije 30. 06.je njihova dobra volja, ali to smo sve mi potpisali, takva su pravila. Ne svida nam se moramo se pobuniti godinu dana prije i nek se mjenjaju pravila.

Najnoviji postovi

Na vrh