• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,261
Da. Tako su napisali u mailu...1-5% cijelog iznosa....jbg ali ako si prijavio plodored onda se ga treba i drzati...

TaraOpgTara

Član
Tu od
12 Lip 2025
Poruka
86
Sad i ja to čitam. NEMOGUĆE da mi je 24 i 25 bila ista kultura na parceli. I zašto su mi parcele u plavom već skoro mjesec dana 😒

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,724
Da. Tako su napisali u mailu...1-5% cijelog iznosa....jbg ali ako si prijavio plodored onda se ga treba i drzati...

Stvar je u tome kaj je dobil parcelu do sebe za obradu. Čovjek od kojeg je dobil parcelu prije imal kuruzu, a prijatelj žito. Sljedeće godine prijatelj sije kuruzu i praktičnosti radi, do sebe isto posije kuruzu, koja je tu bila i lani......i sad zbog pol rali mu skidaju iznos na svih 50-ak hektara, a redovno se drži plodoreda🤷‍♂️....meni je to glupo. Ok skineš mu poticaj za tu parcelu, al sve....

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,261
Stvar je u tome kaj je dobil parcelu do sebe za obradu. Čovjek od kojeg je dobil parcelu prije imal kuruzu, a prijatelj žito. Sljedeće godine prijatelj sije kuruzu i praktičnosti radi, do sebe isto posije kuruzu, koja je tu bila i lani......i sad zbog pol rali mu skidaju iznos na svih 50-ak hektara, a redovno se drži plodoreda🤷‍♂️....meni je to glupo. Ok skineš mu poticaj za tu parcelu, al sve....
Znam..kuzim...glupo je da nahebe zbog takve sitnice...

Najnoviji postovi

Na vrh