• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,261
Da. Tako su napisali u mailu...1-5% cijelog iznosa....jbg ali ako si prijavio plodored onda se ga treba i drzati...

TaraOpgTara

Član
Tu od
12 Lip 2025
Poruka
86
Sad i ja to čitam. NEMOGUĆE da mi je 24 i 25 bila ista kultura na parceli. I zašto su mi parcele u plavom već skoro mjesec dana 😒

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,724
Da. Tako su napisali u mailu...1-5% cijelog iznosa....jbg ali ako si prijavio plodored onda se ga treba i drzati...

Stvar je u tome kaj je dobil parcelu do sebe za obradu. Čovjek od kojeg je dobil parcelu prije imal kuruzu, a prijatelj žito. Sljedeće godine prijatelj sije kuruzu i praktičnosti radi, do sebe isto posije kuruzu, koja je tu bila i lani......i sad zbog pol rali mu skidaju iznos na svih 50-ak hektara, a redovno se drži plodoreda🤷‍♂️....meni je to glupo. Ok skineš mu poticaj za tu parcelu, al sve....

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,261
Znam..kuzim...glupo je da nahebe zbog takve sitnice...

Posljednje uređivanje od moderatora:

luka

Dobro znana faca
Tu od
3 Velj 2014
Poruka
483
Lijepo vam kolega pajdas govori, koliko vremena i zivaca gubimo na poticaje
I meni isto poslali mail(mail vam se odnosi iz 2024 na 2025,a ako ste 2025 imali istu kulturu kao i 2026 to bude iduce godi e stigao mail. Ali duplo smanjivanje od 6-10 %)

Najnoviji postovi

Na vrh