TaraOpgTara
Član
- Tu od
- 12 Lip 2025
- Poruka
- 85
Gdje vidite to umanjenje?
Na agronetu gdje točno? Jer ja vidim samo na mailuDobio sam poruku da imam obavijesti na agronetu
Da. Tako su napisali u mailu...1-5% cijelog iznosa....jbg ali ako si prijavio plodored onda se ga treba i drzati...
Plodored se ne prijavljuje. Svi koji imaju više od 10 ha ga trebaju poštivati. Ili staviti sekundarni usjev pa sljedeće godine može opet ista kultura. Znači poslije kukuruza prijaviti i posijati pokrovni usjev preko zime i onda može opet kukuruz.Da. Tako su napisali u mailu...1-5% cijelog iznosa....jbg ali ako si prijavio plodored onda se ga treba i drzati...
Tako i meni piše za povećanje krava
Za takve neinformirane "poljoprivrednike" ni nisu poticaji..Kaže mi neki novi lik u agenciji da nemam pravo na poticaj jer sam danas predao i nisam podignuo vrijednost opg-a nakon godine pauze pa neću dobiti i za prošlu godinu. Također kaže da nemam pravo na poticaj ako ne podignem vrijednost gospodarstva preko 3000 eura. Kakve su to pizdarije, meni internet i umjetna inteligencija govore sve suprotno, imam pravo na 99 posto poticaja i nema veze što sam pauzirao niti je bitno ovih 3000 eura.