Ja ti delam s limom u firmi koja proizvodi sve kaj se tiče građevinske limarijeIma netko falcani lim na krovu, zanimaju me iskustva?
Misliš da t40 ne pokriva dobro?Gdje na njemu propušta?Ja ti delam s limom u firmi koja proizvodi sve kaj se tiče građevinske limarije
Po meni je falcani pokrov najbolji ako se izvede po pravilima struke.
Obavezno drenažna folija ispod.
Super je kod malih nagiba krova.
Pazi. Ima jako puno novopečenih “limara” koji nemaju pojma o limariji. Ja ih zovem “silikon meštri”.
Naučili su se pigat veterlajsnu i odma su limari.
Iako delam s limom, ja sam del crijep na kuću. Ako konstrukcija dozvoljava, onda je crijep br.1.
Kod modernih gradnji sa “skrivenim”krovovima s malim nagibom, ja bi del falc, zbog duplog zatvaranja spoja kroz koji ne može ulaziti voda, pogotovo ako se koristi brtvena traka, dok kod klasičnih preklopa uvek najde rupu.
I pazi!
Najjeftinije nije najbolje!
Na krovu nemoj šparati.
Beži od kineskih limova čim dalje.
Osim ako nećeš probleme.
Pokriva on dobro.Misliš da t40 ne pokriva dobro?Gdje na njemu propušta?
Ako si iz vž jeste vi radili kompletne tornjeve na crkvama?Da. Mora biti podaskano i drenažna folija ispod pokrova.
Drenažna folija je u biti paropropusna folija sa plastičnim (ne znam kako bi to nazvao) “dlakama” koje odvode kapljice vode. Izgleda ko otirač onaj zeleni.Nisam ni mislio na onu firmu iznad, slika je za primjer. Radila bi mi firma koja se s tim bavi malo duze i vec su mi napravili stotine kvadrata limenog pokrova.
Nagib je 12° pa ne dolazi u obzir crijep.
Kakve je to drenazna folija? Moze link?
Znaci daska, drenazna folija i lim? Bez letve i paropropusne folije
Mi ne izvodimo radove. Proizvodimo i prodajemo sve kaj se toga tiče.Ako si iz vž jeste vi radili kompletne tornjeve na crkvama?