@vica, ma ja sam mislio baš probušit plinom, prekoputa mi je strašna firma, rade šta oćeš, a plinom buše dosta precizno. druga opcija mi je bila probojac, imam kovačku radionicu, priučeni sam kovač, ali kad lupaš, savija se, normalno. nije to to. radio sam dosta s federplatnama, uvijek je problem probušit. neprecizno je. nije problem kad je to neki nosač lanca ili ako je rupa 30 - 40 mm, ali ovo su dosta mali promjeri. a htio bih da se deflektor spoji s daskom, ovi plastični se malo podignu, nakrive i odmah se nakupi korova... oblikovo bi ga po plastičnima i još malo nakrivio vrh prema dolje, a onda bi bušio rupe. ali, ako ide s hss+s, to je super. imam valex-u stupnu, buši 22 mm u 30 mm radioničkog čelika. pokušavo sam nedavno bušit neki komad federplatne, kad sam ga lupio kirherom, kirher se istupio, doduše, bila je s dempera skinuta, pa nije ni čudno
: . samo, nije mi ni palo na pamet da ga popuštam. jel na crveno ili žuto treba grijat? što misliš, bili se previše smekšalo da grijem u kovačkoj vatri? ili čak da kasnije zakalim?
@ŠANANA, volim da se sve može skidati, nekako mi je duša mirnija onda