• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Izrada kiper prikolice

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
31,267
Osovina od kamiona bez fedri? Kak ju spojiti z šasijom? Ne znam baš, čini mi se skupa igra.
Zakaj? Napravi se trapez od prešanog lima ili jedan U profil između šasije i osovine.
Ak nabaviš osovinu z federima, još bolje.
Imam ovu od Mlaz prikolice. Ovi kotači su od nje..
A i mislim da se više nebude takav teret,a do 5 tona bi trebala zdržati..
Osovine od Mlaz prikolica nisu neka sreća...neki kolega forumaš ju je mijenjal, jer je pukla...a i nije jedina takva. Radije ju prodaj za dijlove, a sebi kupi novu osovinu v Sloveniji, pa budeš mogel prikolicu atestirati i registrirati...kad si već toliko truda uložil u nju.
Ak nikaj drugo, bude vrijedila 4...5t e, jer sad vrijedi samo na kilu (osim uporabne vrijednosti).

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
4,161
Hmm. Kolko bi po tebi morala biti široka osovina? Tj vanjska mjera kotača?

Znači trebalo bi variti po šasiji za složit nosače, to mi se ne sviđa..
Jedino da najdem z fedrima, pa njih uspem na iste nosače prilagodit 🤔
Koji kamion bi se tu uklopil?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
31,267
Rekoh, neka prikolica, ne kamion.

Ne bi trebalo variti: more i na šarafe.

Najnoviji postovi