• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IZVOZ GNOJA I GNOJOVKE

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,411
Nije proširena, već je produžena :(giggle):

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,724
Kroz koju godinicu bu garant i proširena ili sužena, najprije sužena :(angel):

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,303
Nemam nikakve upore, a često bude puna cisterna pa pumpa još vuče i nema problema. Inače dečki završio sam ja gimnaziju, ali ne tjeram pismenost previše :). Pišem onako kako mi se da :).

A za cisternu ne znam tko je vario i gdje, morao bih djeda pitati..

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,581
Lako ako je puna pa vuce i dalje. Tekucina se ne moze stlacit. Da je prazna, a nesto zaglavi onda bi bilo veselo.

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,863
Ma nije bitno ko je vario ako neznaš. Malo mi je čudno šta nisu napravili neku kao šasiju. Ipak je dosta dugačka. Dobro ste to zmislili.:(y):

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,369
Ako se ne varam moja je bila 2200 litara dok je bila original, tak da mislim da je bila i ta isto 2200, e sad produžena kolko je ?!

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,457
Ja ima 2200, po slikama bi rekao da moja ima veći promjer bureta. Ali ova je dosta duža. A vidi se da je proširena za više od pola, ako je bila 1700 sad je oko 2700.

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Vozio sam jučer i prekjučer gnoj,danas gnojnicu tata izvezao,zadnji put za ovu godinu sad do 2mj bi trebao bit mir
DSC_1292.jpg

Najnoviji postovi

Na vrh