Možda ima promjena na tržištu industrijske jabuke: http://www.agroklub.com/vocarstvo/ricardo-ce-preradjivati-voce-i-povrce/5907/ (samo prenosim info).Bio sam se interesirao o tome, navodno država hoće nametnuti samo dva otkupljivača, Donu i još nekog, cijena je bila 40-ak lipa za kg prošle godine s time da moraš naći i platit kamion koji će ti jabuke odvesti kod njih, bolesno.
pozzz
posadio bi par stabala neke domace jabuke sta dozrjeva kasno u jesen
neznam kako se zove ta sorta, dali netko od vas posjeduje tu sortu i di bih mogao nabavit tu sortu.
to je neka domaca sorta,netreba je previse ni prskat
hvala
Eh to ti nije lako za odgovoriti.
Postoji nekih 12,000 različitih klonova jabuka. Iz ovog opisa čovijek ne bi znao što je to.
Najbolje ti je probaj nać slike kako izgledaju jabuke pa postaj, možda će netko znati koja je to sorta.
Da malo oživimo temu
Kako napreduje orezivanje, ja sada već debelo kasnim ubija me ovaj snijeg i hladnoća
Orezao sam jednu četvrtinu, bome će mi biti gusto, dolazit će mi i drugi poslovi a ja nisam gotov u voćnjaku :evil:
Ništa dok se ne otopi,ja nemam puno imao 2 zelene rezidbe,samo malo popraviti,kako uspjevaš u tom dubokom snijegu?
lako za snijeg, al jebe -10 preko dana:madmana:
ja si raćunam da riješim 50(rekord) šljiva dnevno, a imam ih još 550, plus višnje, a zbog pupova bi trebao do 15-20.3 završit:madmana::madmana::madmana: