sory mene nema često na forumu zbog posla a vikendom sam na njivi pomažem ženi oko jagoda i ostalog .......probaj sa nekim dogovoriti ko kupuje vodotopiva gnjojiva na vreće po 25 kg pa kupite popola izaći će puno jeftinije nego kristaloni još ako kupuješ manja pakovanja onda je to preskupo..........,,,,u formiranju plodova koristi gnjojiva sa više kalija a između toga kalcij nitrat i tako do kraja berbeLokacija je Umag, crvena zemlja sa kroničnim nedostatkom humusa. Pod ove jagode sam pofrezao podosta stajskog + briketirani + nešto malo 7-14-21 + kombinacija pijeska i humusa i sve to podigao u banke od cca 40-45 cm.
Inače, insekticida još nisu vidjele. Do sada Ridomil Gold preko kpk i Cuprablau Z nakon zimskog šišanja. Od dodatne prihrane Kristalon blue label do cvatnje a sada pičim crveni Kristalon 12-12-36. Kad se pojave plodovi plan je i dohrana Kalcinitom.
Eto, pomalo experimentiram. Mada, mišljenja sam da ako se uspije riješiti problem berbe, jagodarstvo može biti sasvim pristojna dodatna zarada. Tržišta ima, barem ovdje na moru.