• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

JAVNI PROSVJEDI

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
B

bok123

Guest
Ako je kako piše: mljekari izdali ratare! onda je to sve jedno veliko sranje :butthead:

T

tomonh

Guest
Odprdili smo ...Mislim da je završilo gore od očekivanog..Ako dobijemo za pšenicu kunu bit če dobro. TKO ČE todoriču NAREDIT DA DA VIŠE...

A

Alen

Guest
Eh, taj se nije rodio.......
Smjenit če Todorić Sanadera :lol: :lol: :lol: :lol:

M

MaliBrko

Guest
Ma nek se je...
A ovo ako su mljekari izdali ratare mislim da ih treba bit sramota jer dok se išlo za zagreb onada su bili i ratari potrebni!

P

posavka

Guest
Da, pokupili su se. Ratari iz središnje HR su zadnji otišli doma....Ali sad ćemo vidjet da li će se dogovoreno ispunit. Ta pšenicu, pregovori u ponedeljak. Mlijeko 2,20, soja 2,45.

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,136
ma glavni krivci sa raskol medu nama su bistrovic i miketek....
jebote led mi iz slavnoije 300km idemo tamo dati svoju podrsku za vecinu mljekarskih prohtjeva i onda kada se jedan nas zahtjev treba srediti onda se oni naprave pametni i ostave nas ko sirocice...

tamo sam prove 30 sati i uludo sam utukao vrijeme,,,,,za mene ratara nikoji k se nije rjesio.

ali svoju podrsku sam JA njima dao ,ali kada je to trebalo vratiti mene pita bistrovic "koliko vi ocete"'??? pa cekaj malo kako sada "VI" pa jel nismo zajedno?
a samim time sto je to rekao vidi se da uopce ga nije zanimala psenice.....ma smradovi,

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
zsolin kaže:
ma glavni krivci sa raskol medu nama su bistrovic i miketek....
jebote led mi iz slavnoije 300km idemo tamo dati svoju podrsku za vecinu mljekarskih prohtjeva i onda kada se jedan nas zahtjev treba srediti onda se oni naprave pametni i ostave nas ko sirocice...

tamo sam prove 30 sati i uludo sam utukao vrijeme,,,,,za mene ratara nikoji k se nije rjesio.

ali svoju podrsku sam JA njima dao ,ali kada je to trebalo vratiti mene pita bistrovic "koliko vi ocete"'??? pa cekaj malo kako sada "VI" pa jel nismo zajedno?
a samim time sto je to rekao vidi se da uopce ga nije zanimala psenice.....ma smradovi,

Meni je žao što je došlo to svađe. Glavni problem je to što nije odrabran niko tko se bavi s ratarstvom da ode na pregovore s mljekarima.

Nama odredili 2.2 kune minimalnu cijenu, to je tak tak, dok ima premije po litri iči če nekako a kad nebude premije opet smo na........

R

Rajtek

Guest
Znal sam da bu to tak završilo i još sam jučer tvrdil da je organizacija nikakva, i sad se pokazujej kolko smo složni, svak gleda sam svoje interese, a tu mislim na mljekare, oni su svoje dobili, a ratare ko je....
dečki iz moje udruge su večinom ratari i išli su u zagreb podržat mljekare, prvi su došli pred ministarstvo, zadnji otišli totalno razočarani....
A jesmo mi Hrvati zajeban narod, nas složit, nikada, svak gleda samo zasebe, zato nam je tak kak je.....

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
ja isto ne mogu vjerovat kaj se desilo, bavim se i proizvodnjom mlijeka i ratarstvom i neznam kaj da velim, ovo se nikako nije smijelo dogoditi, pa gdje je bila miketeku pamet, u guzici možda, jebemu i njemu, pa kaj je napravil, nitko nije smio mrdnuti traktore iz zagreba dok god se nebi dogovorila cijena pšenice, ako treba ostati do ponedjeljka, ali jebemu, pa kaj se desilo, kam su mislili, SRAMOTA za sve :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

JA ludim, mislim da budem sve zlupal oko sebe, jebemti život i ljude i poljoprivredu i cijelu državu :!: :!: :!: :!:

T

tomonh

Guest
Zato nam i je stanje kak nam je...Rajtek kako to da vam je kunovec predsjednik udruge,ja ga poznam iz lovačkog društva.Danas mi je žao kaj nisam došo do zg,bil je kolega sa mljekarima iz vrbovca. Ja sam uvijek sumnjal u Lasla i kompaniju,al kad sam ga jučer čul na otvorenom mislil sam da se bude promjenilo kaj,al nažalost VUK DLAKU MJENJA ALI ČUD NE. Daj Bože da sam u krivu.
Uvijek kad su bile afere ekipa iz vrha posredila sebi,a nas ko je...,di je sad Grivičič,u mišjoj rupi...
Sad sam čuo na dnevniku da je neka peticija za smjenu mavroviča...jel to istina.

B

bok123

Guest
I ja sam mljekar i zbilja mi je žao. Bilo je i na forumu podjela na ratare i na mljekare. Za mene totalni šit.

Imali smo sve. I ljude i strojeve a i studenti su stali uz nas. Jedinstvo kao 90. pa kud puklo da puklo.

Nadam se da će se pojaviti novi ljudi koji su iznad tih podjela i koji su dorasli trenutku.

B

Bobo

Guest
Pankretic je isto licemjer u vrazju mater... Takvi se rjetko radjaju ( na svu srecu) al kad dodju do vlasti, nema goreg...

Lijepo pred kamerama kaze ako zelite ostavku i mislite da ce ona rijesiti vase probleme, imate ju, a sad suti ko zaliven i opet se ne pojavljuje nigdje... Mavrovic nema pojma o cemu prica, nit ima odakle znati...

Nema pojma o obradi zemlje, a tehnologa je imao takvog da mu je svu zemlju zatrovao, pa sad siju djetelinu ko budale da povrate kvalitetu zemlje. tehnolog mu nije uopce dolazio na teren, vec se sve rjesavalo preko telefona... I takav baja predsjednik seljacke udruge?!?

I ja sam u Lasla sumnjao, al kad sam vidio da se skoro rasplakao od muke na TV-u, vidio sam da ne mulja i da je on jos mila majka naspram ostalih "na poziciji"... Ovi politicari gledaju u oci i seru, a takvi su najgori. Ti bi i mater svoju prodali, da mogu iz bosne uvest drugu za manje novaca...

Gdje je ta peticija da se i ja na nju posaram, ako uopce postoji. Ako postoji, ode cika Mavrovic u zaborav.

Najajce mi je bilo kad su Mavrovica poceli oslovljavati s "TI"; "Jel, koliki prinos imas uopce?, Koliki poticaj dobivas na tu svoju psenicu?"... prejako...

P

posavka

Guest
mario kaže:
Meni je žao što je došlo to svađe. Glavni problem je to što nije odrabran niko tko se bavi s ratarstvom da ode na pregovore s mljekarima.

Odabran je, al je zakasnio, trebao je doć predstavnik udruge UPPSH...ma koma.. ne kužim zašto nitko od ostalih ratara tamo nisu se dogovorili da jedan od njih ode na pregovore... Netko je trebao otić, netko ko zna pregovarat i ko bi se htio izborit sa srcem! Posramila bi i ministra i tajnika sa banalnim pitanjima na koje ne bi znali odgovoriti kao što nije ni Sanader nedavno znao odgovorit već je samo ponavljao jednu rečenicu i okretao riječi...

Po meni bi se trebale sve grane poljoprivrede udružit. A ne svaki za sebe... Zajedno se izborit...

R

Rajtek

Guest
Tak se je odlučilo na izbornoj skupštini da nam kunovec bude predsjednik jer smatramo da je sposoban za to...

T

tomonh

Guest
Mi smo proklet narod. Tu kod mene ima puno doseljenika od rata. Kad smo prošlu godinu kupili kombajn domači susjedi pušu,zavist,gle lopov i neznam kaj još,maltene neče razgovarat,al neznaju da ja imam kredita i da nespavam baš mirno.Dok ti doseljenici su mi bolji od pol domaćih,zahvalni,hoče pomoč,dive se gle mladi dečko kolko radi i voli poljoprivredu,poštuju te.Domači se žale na te doseljenike kak su si kuče napravili imaju aute dobre,a naši žive na razini 70tih samo kukaju i nitko ništ neče radit. Formula uspjeha je to da su oni složni,pomažu jedni drugima,a mene bi moj susjed utopil u čaši vode.E pa nebude...Čast izuzecima.
Rajtek dal znaš zašto Kunovec nije bio na sastanku sa Kosoricom i Polančecom ako je on neki predstavnik jel sam ga vidio vani kad su izašli ovi van.

R

Rajtek

Guest
A ni specijalac bil, najverovatnije je bil doma u štali....
Dok je on došel do zg-a zakasnil je na pregovore...
Al nemoj me držat za riječ, to pretpostavljam, bum sutra ujutro znal više informacija...
Veliš ti u čaši vode, kod mene bi te u žlici vode...

P

posavka

Guest
O Kunovcu bi se dalo raspravljati... A ovo što si reko da vlada zavist, to je točno. Eto na indexovom forumu komentar da kao odkud seljacima trakotri poput Landini-ja..kao taj traktor je prevladavao na prosvjedu...Toliko o informiranosti ljudi... Mislim da nam je ovaj prosvjed pokazao puno toga.

T

tomonh

Guest
Čuo sam dasu ljudi nosili vodu i hranu .To je prekrasno i valda su i oni nekaj skopčali jel je i njima došla voda do grla.A na neke pojedince nadrogirane koji su spaljeni ko stara tava netreba odavati puno pažnje kaj pišu na indexu jel njima je sve super dok ima žiže.Malo sam tam pogledal pa sve mi se gade pojedini komentari. To bi trebala biti naša budučnost gradska,Ti se nisi vruči vode napili.
Nisam znao da je on na toj funkciji,ašteta kaj je to propustil.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh