I
ihorzic
Guest
Eeeeeeeeee to je za mene najbolji
Može bit da je i tritikal,jer on ima slično sjemenke kao i ječam,ali raž nije 100%
Evo baš jučer u poljoprivrednoj emisiji govorili o ječmu.Cijene bi trebale biti(kako su rekli u emisiji) za 5 do 10, pa i 20 % veće od cijene pšenice.E sad bi trebalo znati kolika će biti cijena pšenice.........ali i o tome su nešto govorili u jučerašnjoj emisiji,pa evo ti pa slušaj.....Ljudi što mislite jel bi mogla biti dobra cijena na žetvi ječma jel zna tko kakve prognoze???
Evo baš jučer u poljoprivrednoj emisiji govorili o ječmu.Cijene bi trebale biti(kako su rekli u emisiji) za 5 do 10, pa i 20 % veće od cijene pšenice.E sad bi trebalo znati kolika će biti cijena pšenice.........ali i o tome su nešto govorili u jučerašnjoj emisiji,pa evo ti pa slušaj.....
Samo da nadodam da se tu radi o cijenama pivarskog ječma,stočni bude jeftiniji i nikad ga se ne isplati odmah prodavati.
društvo jel ima tko problema s polijeganjem ječma, jarog i ozimog, zbog kiše?
Imam ja, leglo mi je oko 4 ha, neznam uopće što će s tim biti, koliko ću požeti, a klas je prva liga......
Meni ječam nikad niej polegao...jel znate zašto?...slabo ga gnojim
svaki drugi klas požeo led jučer - strašno
da, baš je prema vama bilo strašno, munje gromovi, promatrao sam sinoć, odavde iz gorice...