Bole ga čahure prednjeg mosta, bolceni itd... Najgore je bilo otpuštanje šarafa u radu, pa sam sad popizdio i odlučio odradit kako spada.
Rađeno sve prije par godina, al' gospoda tokari napravili obične mesingane čahure bez jastučića i kanala za mast, nema rupe kroz koju bi mast uopće ušla između bolcna i čahure, tako da kažu da se to pojelo kroz godinu dana, pa su ga oni samo dotezali svako jutro i ajd bok, tako je bilo i kod mene dok se nisam nakanio da odradim. Svakako se sve raz*ebalo pa nije neka šteta počinjena za vrijeme mog mandata.
Da, nije šparan... Ima taj matori kramp sigurno kakvih 25 tisuća ako ne i više ne satu 🤭 Al' ide kao dečko
Kak vas nije strah raditi pod njim kad je na ovoj skeli?
A nema te šta bit' strah, ako padne palo je 😅 Al' neće nikuda, bar do sada nije. Mene je uvijek strah da će nešto deknit pa prije nego se podvlačim, rastavljam i sve ostalo dobro klimam da se uvjerim da neće nikud.
Kad je bio podbočen sa prednjim mostom, tada je skinut mali pogonski kardan zbog provjere križeva i kardan prednje vuče, sad se ništa ne radi ispod njega, ali sam ja svejedno skakao po stepenicama i klimao da se uvjerim da neće nikuda kad se to sve skine.