Struja, mrežica u mjenjaču, filter hidraulike, kalibracija, senzor položaja, solenoidi na blokovima kod pumpe, sama pumpa, zapravo ovako ućoravo-naslijepo može biti svašta...
Ja bih se ipak kladio na ventil/solenoid... I to onaj za rasterećenje sistema jer kada se ugasi i opet upali sve radi normalno. Dakle, naći u šemi ventil za rasterećenje i ispitati ga, vjerojatno on u nekom trenutku otvori i zaglavi pa nema pritiska u sistemu, kada ugasiš traktor, pošto nema konstantnog pritiska ulja, on zatvori i drži do idućeg preopterećenja kada opet otvara.
Dali postoji neki određeni skup ili jedna radnja nakon koje nema pritiska?
Za početak bi bilo najbolje provjeriti pritisak ulja kada se traktor upali i onda ga natjerati da zajebe radnju, ako pritisak naglo padne, znači da je ventil vjerojatni krivac...
Ovo što ne reagira na joystick može imati veze sa senzorom položaja poluga. Pogledaj iza na lijevoj ruci hidraulike dali je spojen senzor sa polugicom i dali su žice ok.
Nađi na netu postupak za taj model kako ući u onboard dijagnostiku i napraviti zadanu kalibraciju sistema bez vanjske dijagnostike, mislim da je kod tih modela sve preko monitora riješeno, ručna dijagnostika i čitanje kodova grešaka. Na starim modelima se ubacuje osigurač u kutiju osigurača, na novijima bi trebalo ići držanjem tipki na tabli ili na monitoru, ne znam točno kojih, to ćeš morati pitati gogela jer ne radim baš s tim novijim traktorima.
Ali najbolje povesti nekog mehaničara koji se razumije u JD ili nekoga s dijagnostikom, ako si zagrijan za kupnju plati nekoga pa ćeš znati gdje si.