• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

JOHN DEERE

Irvine156b

Aktivni član
Tu od
23 Tra 2023
Poruka
82
Otac ga je micao danas po dvorištu, računam da je sve moguće!
 
Posljednje uređivanje od moderatora:

ciba90

Novi član
Tu od
13 Ruj 2024
Poruka
3
Pozdrav
Jel mi može neko pomoć oko 6520,stalno mi se pali lampica za filter goriva,kažu da ne to voda unutra,samo Blica
 

Irvine156b

Aktivni član
Tu od
23 Tra 2023
Poruka
82
Pitanje!
Za zabacit kabinu u bok na seriji 6010 ima neka caka? Dosta skinat dva bočna šarafa i dizat ili?
 

MilanB

Novi član
Tu od
3 Velj 2011
Poruka
12
Nije baš tako.Na svakoj strani imaš po dva šarafa,na desnoj strani imaš cjevčicu koja će glumiti šarku kad u nju staviš šaraf od čini mi se 10 mm,vjerovatno ćeš trebat skinut desnu stepenicu.otkopčat sajlu kvačila,možda i gasa,ne sjećam se više i da desni točak.Najlakše je malom kranskom dizalicm zakačit za lijevu stepenicu i polako opa cupa.Naravno digneš malo pa baterijom provjeriš da li gdje zapinje i tako polako dižeš do neba ako treba.
 

Irvine156b

Aktivni član
Tu od
23 Tra 2023
Poruka
82
Pitam jer jučer se desilo jedno srxnje, pukli su šarafi kardana motor/mjenjač.
Danas sam malo gledao (traktor je još na njivi) i kad pokušam vratit kardan na mjesto fali nekih 6/8 mm da sjedne na svoju prirubnicu, kao da se motor maknuo napred!!!!!! I šta sad!?!?!?
Pa kako je moguće da je taj kardan fixan!!!
 

JDlanz

Novi član
Tu od
27 Ruj 2024
Poruka
1
Lijepi pozdrav,imam jd 6320 i problem s paljenjem lampica temperature,ulja,stop lampice upozorenja i nekad akumulatora ali je alternator repariran i normalno puni. Dogodi se da temperatura odma ode u crveno i upale se sve lampice i tako nekad i prestane.neznam što je u pitanju več su neki majstori nešto odrađivali i opet se ista stvar događa.
 

Najnoviji postovi

Na vrh