• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

JOHN DEERE

bozic.hrvoje

Aktivni član
Tu od
1 Lis 2013
Poruka
355
JOHN DEERE 6400 - imam problem s okretsnjem pluga..traktor ima 3 para izvoda hidraulike i niti na jednom ne noze okrenuti plug na leru, a cim se vise doda gasa to plug brze okrece..onaj ventil na izvodima je podesen na max protok..kako testirati jel problem u traktoru ili u kocki pluga?

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,819
Zakapči plug na drugi traktor.. Ak bude tam sve ok, onda ti je problem u tvojem traktoru..
Je dobro plug namazan? Ja sam od kolege slagal plug koji ieto nisam mogel okrenut, rastavil osovinu, podmazal i ide na leru sad.. On ga i z imt 560 okrene bez brige

bozic.hrvoje

Aktivni član
Tu od
1 Lis 2013
Poruka
355
Moze li mi netko objasniti zasto vecina jd 6400 traktora ima razlicite spanere na lijevoj i desnoj polugi? Ima li neki posebni razlog ( vjerojatno ima ) ili?

Axial

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
278
Ovisi o tome što je prvi kupac naručio sa traktorom. Ima više opcija i varijanti, uglavnom lijevi španer obično je stabilizacioni a desni je kao podesivi (pogledaj na JDparts). Ali ima i posebnih izvedbi za neka tržišta. Postoji i varijanta sa lancima i rimskim vijkom.

yama13

Dobro znana faca
Tu od
12 Sij 2012
Poruka
695
Nijee.. obican
Al osjetim da bi trebao visee, tj bolje ici
Evo ja sam riješio problem živosti traktora... napravil remap i mogu reći drugi traktor evo... Na početku mjerenja imao 80 konja na kardanu, dobili ga na 120 konja što je nekih cca 135 motora. Sad baš ide onako kako sam mislio da bude išao. Prezadovoljan evo

Najnoviji postovi

Na vrh