4cilindra?
da 4 cil. i 75 ks
4cilindra?
moram se osvrnuti na ovaj tvoj post kolega. I meni se sviđa mišljenje što stariji to kvalitetniji
bez prednje vuče ili s njom, to je osobna želja svakog čovjeka, kako on misli da njemu treba i odgovara prema istim tim potrebama.
E sad, ovo kaj je napisano da traktor bez prednje vuče manje troši, e to je po meni totalna glupost izrečena! Pa prednja vuča na traktoru može samo pomoći da se ne muči i da ubrza radnju i samim time manje potroši! To govorim isključivo za u polju, zemlji...ne za vožnju asfaltom. Isto tako se nadovezuje na to ova tvrdnja da je življi u tanjuranju bez prednje vuče. Još jedna glupost!
Pa u tanjuranju traktor bez prednje vuče se samo muči! Nejde nikud nikam! Dok s prednjom vučom, koja nravno mora biti uključena u tanjuranju (a ne da traktor gura te prednje velike kotače bezveze i tako gubi na snazi, možda pod tim misliš da je tromiji u tanjuranju traktor s prednjom vučom, jer je naravno isključena, boje se ljudi to koristiti u tanjuranju , kao, nema potrebe ), dakle uključena prednja vuča i traktor doslovce leti po zemlji!
I tu dolazimo do toga da se posao lakše i prije napravi, a samim time i manje potroši goriva.
To bi bila i nekakva logika kod korištenja traktora s prednjom vučom:icon_e_biggrin:
I zato ti ne priznam ove komentare da je traktor bez prednje vuče življi u tanjuranju i da traktor s prednjom vučom više troši!:icon_wink:
Ništ zamjeriti, to je samo moje logično razmišljanje!hi):
svaka cast!!! :icon_pray:
a meni se smiju kad im kazem da koristim prvi pogon kad radim s roto drljacom :icon_fU:
info za ljubitelje starih JDa
kolega prodaje John Dere 160KS , 80te malo radio kaže da je u dobrom stanju, cijena 48.000,ooKN info na tlf. 031/ 854-095
lokacija Piškorevci kod Đakova!
eto kom treba nek ga nazove! ja ne dajem nikakve daljnje informacije!
u pravu si, i ne slušaj tuđe gluposti onih koji nikad nisu vozili ništa bolje od 533 ili c-335.