R
ROKI
Guest
Re: JOÅ JEDAN PORTAL O TRAKTORIMA
Bajice nije uredu to što pišeš.
Bajice nije uredu to što pišeš.
odijela, prsluci i sve ostalo se plaća... odnosno dobavljač/zastupnik to plaća..mario kaže:Pa kome daju sva ta odijela, prsluke itd , sigurno im je cijela obitelj obučena u MF.
sapat kaže:ovo mi je dobar materijal za cjenkanje pri kupovini slijedećeg traktora(valjda me dileri neće prepoznati)
mario kaže:I ja se slažem s time što je Ratarko rekao, ako tko HOÄŒE NEKA SLOBODNO PREDSTAVI SVOJ PRODAJNI PROGRAM NA FORUMU - EVO BESPLATNO REKLAMIRANJE.
Evo dobar primjer je Picek koji je predstavio svoj Valtra prodajni program.
Ratarko kaže:Bobo ne mogu ja kupovati filter goriva na svoju ruku , serviser ga donosi sa sobom ali da ti još malo pojasnim kako stoje stvari sa MF-om ...
Moj MF traktor dolazi sa svim potrebnim filterima za rok od dvije godine , tako mi je ORO rekao . Znaći moj MF kada je ušao u HR diler je za njega automatski povukao sve te potrebne filtere i cicaboce . To se ništa ne plaća , niti ja niti diler , to je gratis , to daje MF odnosno ja sam to već platio u cijeni traktora . Sada ti zaključi iz toga što god možeš ili želiš , ja više pametan nisam . Kada sam ih neki dan pitao za 5 godišnju garanciju na MF traktor , rekli su da prvi puta čuju za to !?! Pa ako ja obični seljak sa Balkana znam za to jer sam pročitao na netu na MF oficijelnim stranicama kako oni zastupnici za MF to ne znaju ili ne žele znati ili me jednostavno lažu da ne znaju ? Možda mojih 115.000 € ne vrijedi kao kod Francuskog seljaka kada ih on potroši na novi MF traktor ?
bajki kaže:Nije mi jasno, ako tvoj traktor dolazi sa svim filterima koj su mu potrebni u dvije godine, zašto onda te filtere nisu dali tebi. ti ćeš ih najbolje čuvati i onda se nebi desilo da donesu krive filtere, tj. u ovom slučaju se ipak radi o patki da su došli i filteri uz traktor.
A što se garancija tiće, tvornica određuje kolika će garancija biti u kojoj državi, ovisno o kvaliteti goriva ...
između ostalog i o kvaliteti servisera.
Isto tako je različit i servisni interval kod nekih traktora u ovisnosti u koju zemlju je prodan iako se radi o istom traktoru. Tako je i kod auta npr. KIA daje 7 godina garancije u Europi, a kod nas 5 godina iako čujem da sad i kod nas ide na neke modele 7 godina.
Ratarko kaže:Važi kako ne bi važilo .
Mario je rekao BESPLATNO REKLAMIRANJE !
Reklamiraj dok ide![]()
mario kaže:Bitno je, forum bez nas nema smisla. Mislim da bi svi trebali zajedno odlučivati.
Da nije bilo vas ja bi i dalje u nadi lijepio slike na forum i čekao.![]()
![]()