protiv koga bi pokrenuo tužbu?? policije ili nekog xy??što mogu učiniti ako me netko lažno prijavi policiji (kontam da je iz pakosti) i policija iziđe i utvrdi da stvarnost nema ama baš nikakve veze s prijavljenim? Tražio sam broj s kojeg je prijavljeno, ali kaže nesmije mi dati, to valjda može samo na zahtjev suca! Mogu li pokrenuti nekakvu privatnu tužbu?
protiv koga bi pokrenuo tužbu?? policije ili nekog xy??
Policija mora izači na svaku dojavu.. čak i od anonimnog poziva.. te provjeriti istinitost.. to što je kod tebe došla policija nema ništa protuzakonitog(jedino ako su došli između 23 i 05 sati) u tom vremenu moraju ići samo na ozbiljne dojave..(npr.. susjed tuče ženu, i to se čuje na ulicu, tj. policija mora čuti galamu dok dođu do tvog stana). ako se ništa nečuje doći če poslije 5 sati i porazgovarat o tome s mužem i ženom. postoji iznimka kad netko zove s tvoje adrese a to također ti nečeš saznat(to se smatra ozbiljnom dojavom, i nevrijedi ono 0d 23 do 05 sati).
citiram tvoj post upučen meni:"Ajde boga ti ne se** ", pametuješ bez argumeneta kojih nema na snimci..pitanje glavno je pošto su oni došli do te kuće.. nikakav sudski nalog im netreba da te odvedu ako si nestašan.. to ti se zove uhičenje.. a također te mogu dovesti na policiju na tzv. obavjesni razgovor. proguglaj malo literaturu koja se zove ZKP, ZPP, te zakon o polciji i njihovim ovlastima. i shvati gospodine da i policajac ima dijete kao i ti.. po tvome on je morao izvaditi automat i raspaliti rafal da bi obavio zadatak da ga drugi ne ometaju. stoga se netreba zaletavati pred rudo, nego sagledaj jednu i drugu stranu pa rasuđuj. a ne ovako .. on ili ja.. ili meni.. gornji citat..Kad vidim vako nešto a još k tome da mi djete gleda i plače za menom,,,, taj policajac više nebi bio policajac,,,, majke mi on ili ja ,,,,,,:twisted:
Na snimci oba policajca su prekršila ovlasti ,,,, nisu smjeli ulazit u dvorište bez prikazanog sudskog naloga ,,,, nisu smjeli nasilno privodt osobu ako nisu bili ugroženi,,,, ali kakva je naša policija napisat će oni svašta da se ograde.
Hvala ti , več sam napisao post ali imam etiketu kao provokator pa reko ajd puknuti prešuti nešto .citiram tvoj post upučen meni:"Ajde boga ti ne se** ", pametuješ bez argumeneta kojih nema na snimci..pitanje glavno je pošto su oni došli do te kuće.. nikakav sudski nalog im netreba da te odvedu ako si nestašan.. to ti se zove uhičenje.. a također te mogu dovesti na policiju na tzv. obavjesni razgovor. proguglaj malo literaturu koja se zove ZKP, ZPP, te zakon o polciji i njihovim ovlastima. i shvati gospodine da i policajac ima dijete kao i ti.. po tvome on je morao izvaditi automat i raspaliti rafal da bi obavio zadatak da ga drugi ne ometaju. stoga se netreba zaletavati pred rudo, nego sagledaj jednu i drugu stranu pa rasuđuj. a ne ovako .. on ili ja.. ili meni.. gornji citat..
s poštovanjem.
evo nešto iz susjedne nam zemlje: http://www.youtube.com/watch?v=UHfJ3xsag1U&NR=1Potpisujem, mada se ne radi o policiji u mojoj zemlji
citiram tvoj post upučen meni:"Ajde boga ti ne se** ", pametuješ bez argumeneta kojih nema na snimci..pitanje glavno je pošto su oni došli do te kuće.. nikakav sudski nalog im netreba da te odvedu ako si nestašan.. to ti se zove uhičenje.. a također te mogu dovesti na policiju na tzv. obavjesni razgovor. proguglaj malo literaturu koja se zove ZKP, ZPP, te zakon o polciji i njihovim ovlastima. i shvati gospodine da i policajac ima dijete kao i ti.. po tvome on je morao izvaditi automat i raspaliti rafal da bi obavio zadatak da ga drugi ne ometaju. stoga se netreba zaletavati pred rudo, nego sagledaj jednu i drugu stranu pa rasuđuj. a ne ovako .. on ili ja.. ili meni.. gornji citat..
s poštovanjem.