nihad
Član
- Tu od
- 10 Ožu 2012
- Poruka
- 226
:supris: :supris: pa koji se to k...... događa,,,, to je ona stara narodna,,,,, oderi po sirotinji :vragek:
A i po onoj"narod je jaka kobila":rolfer:
:supris: :supris: pa koji se to k...... događa,,,, to je ona stara narodna,,,,, oderi po sirotinji :vragek:
A i po onoj"narod je jaka kobila":rolfer:
,,,,,,,,, da al i ta bu kobila krepala,,,,,,, :mrgreen:
To ti je privikavanje na demokraciju u EUtanaziji.:supris: :supris: pa koji se to k...... događa,,,, to je ona stara narodna,,,,, oderi po sirotinji :vragek:
e ovo je ko iz crtića, izgleda da je ta vaša murja završila jedino tečaj u dječjem vrtiću, da se išlo po slovu zakona... murja naruči icb koji nazad natovari taj rasuti pjesak, pozove službu za ceste koji detaljno očiste kolnik od rasutog tereta, te vrlo štovanog gospodina koji je SLUČAJNO rasuo teret vagnu s teretom te mu obračunaju troškove icb,pzc, te kaznu za pretovar.Evo da Vam dam jedan primjer kako se prevoznik snašao :
Čopila ga murija sa pijeskom - ali ono sipa na sve strane .
Normalno hoče ga na vagu i on pristaje.
Ali prije nego se navezao na vagu - SLUČAJNO podigne kipu i iskipa cca 1/3 sanduka iza kao slučajno upalio kipu.
Murija bespomučno skaće oko kamiona viće, prijeti itd - ali šofer se ispričava kao slučajno i šta sad može - nek mu naplate kaznu.
POANTA ;
Kazna za pretovar od 20.000 kn na više - a kazna za rasuti teret na cesti 1.000 kn . ( ZAJEBAO IH NA FIN NAČIN )
Nisu uvjek u pravu - što ne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
da ne citiram;članak 149 i 150 zakona o sigurnosti prometa na cesti, govori nešto o tome.ma nisu ni murjaci nevina dječica,evo koliko ih sad leglo za ove putovnice,samo što su oni malo zaštičeniji ,ali najbitnije je da ljudi polako prouče malo zakone i propise tako da baš murijak nemože uvijek hvatati na blef,pa nek on piše kaznu,uvijek imaš pravo na žalbu kod suca,najbitnije je da bi bilo dobro da uvijek imaš nekog sa sobom ako se šta slučajno desi da nebude tvoja protiv njihove dve,evo sad u četvrtak,vrijeme radnje oko 9 i 20 ,mjesto radnje ,neprgledna udolina u Ždralovima na izlazu od grada ,gospoda murjaci u terencu BJ policijske postaje pretiču 2 osobna auta i jedan manji kamion,dok je završio sa preticanjem bio je več na samom brijegu,slučajno da je tko naišao u susret evo katastrofe,ali eto to je policija ali nisu imali upaljene rotirke ,tako da nije bilo tako hitno:vragek::vragek::vragek:
farmervg tvoj post me iznenađuje, barem ti bi trebao znat koja su to vozila s pravom prednosti prolaska, za razliku od ovih bisera koji nemogu smislit policiju, za njih bih trebalo uvesti zakon da mogu lokati i voziti se koliko mogu i ubijat nevine,pa onda netreba ni sud, da se mome nekom nešto desi od takvog lumena odmah oko za oko zub za zub, i eto nam država u plusu, nema policije nit suda(krvna osveta i šlus).crveno svjetlo ne odnosi se niti na policiju i hitnu kao ni za vas,a ostalo da, osim što smo mi takav narod što to zanemarujemo. vidio sam u mađarskoj kad se čuje sirena svi staju na raskršću bez obzira kakvo je svjetlo i tad projure vatrogasci. ako ti se desi saobračajka kad imaš sirene prouči čl. 149 zspc tada nisi kriv niti kad si oduzeo prednost nekome(osim crvenog na semaforu)Ja sam vozač u vatrogascima i kad idemo na intervenciju nemamo pravo ići kroz crveno,samo na vlastitu odgovornost bez obzira na sirene i rotirke stim da su drugi sudionici dužni nas propustiti ako neće nikom ništa ,to vrijedi za policiju i hitnu ..
farmervg tvoj post me iznenađuje, barem ti bi trebao znat koja su to vozila s pravom prednosti prolaska, za razliku od ovih bisera koji nemogu smislit policiju, za njih bih trebalo uvesti zakon da mogu lokati i voziti se koliko mogu i ubijat nevine,pa onda netreba ni sud, da se mome nekom nešto desi od takvog lumena odmah oko za oko zub za zub, i eto nam država u plusu, nema policije nit suda(krvna osveta i šlus).crveno svjetlo ne odnosi se niti na policiju i hitnu kao ni za vas,a ostalo da, osim što smo mi takav narod što to zanemarujemo. vidio sam u mađarskoj kad se čuje sirena svi staju na raskršću bez obzira kakvo je svjetlo i tad projure vatrogasci. ako ti se desi saobračajka kad imaš sirene prouči čl. 149 zspc tada nisi kriv niti kad si oduzeo prednost nekome(osim crvenog na semaforu)
farmervg tvoj post me iznenađuje, barem ti bi trebao znat koja su to vozila s pravom prednosti prolaska, za razliku od ovih bisera koji nemogu smislit policiju, za njih bih trebalo uvesti zakon da mogu lokati i voziti se koliko mogu i ubijat nevine,pa onda netreba ni sud, da se mome nekom nešto desi od takvog lumena odmah oko za oko zub za zub, i eto nam država u plusu, nema policije nit suda(krvna osveta i šlus).crveno svjetlo ne odnosi se niti na policiju i hitnu kao ni za vas,a ostalo da, osim što smo mi takav narod što to zanemarujemo. vidio sam u mađarskoj kad se čuje sirena svi staju na raskršću bez obzira kakvo je svjetlo i tad projure vatrogasci. ako ti se desi saobračajka kad imaš sirene prouči čl. 149 zspc tada nisi kriv niti kad si oduzeo prednost nekome(osim crvenog na semaforu)