markony
Član
- Tu od
- 1 Kol 2011
- Poruka
- 357
Hm, ovo je teško pročitati..:scratch
Probaj još jednom pročitati!
Hm, ovo je teško pročitati..:scratch
Slažem se, Toma.:supz:
Povijest nam je puna takvih selekcija, sjetite se tatinog sina u Makarskoj i dvije poginule djevojke, kao i tatinog sina u Velikoj Gorici i poginule djevojke, itd..
Vjerujem da svatko ima barem jedno takvo iskustvo..
:toimonster:Ja se slažem sa time da bi kriteriji i zakoni trebali biti za sve isti,ali nemogu reći,barem u svome iskustvu da ako sam ikad se ogrješio o zakon o sigurnosti u cestovnom prometu,a jesam,da sam platio kaznu koju nisam zaslužio jer bi lagao.Tako i mislim da bi svi trebali malo stati na loptu pa razmislit jesu krivi ili nisu,a ne reć da je uvjek neko drugi kriv od policije pa do onoga ko je prošao0 po ulici,a samo ja sam ispravan.
Nema nikakve ljutnje,ali isto tako ponavljam još jednom treba malo razmisliti jel nas baš policija vara ili koji puta nismo mi kao vozači u pravu :scratch nemože niko od nas biti begrješan i uvjek nas poljicija varati.
Evo prilike za primjer:
Potez je Rovišće - Žabjak, cestom prema Bjelovaru..
Vozim normalno,, već sa malim zakašnjenjem izlazi civilna bijela Fiesta iz dvorišta s lijeve strane ceste i uzima mi prednost. Usporim, da dam vremena vozaču da ubrza do normalne brzine, no on i dalje nastavlja sa 30 km/h. Opsujem, blicnem - ništa, potrubim - ništa. U glatkom potezu ga prestignem, ali preko pune linije i zavoju, makar sam imao odličan pregled situacije i nije bilo opasnosti od bilo kakve nesreće.
Dvijesto metara dalje, kad sam se popeo na ravnicu zaustavlja me policajac, koji je već imao par mušterija poslaganih i kaže mi da čekam..
Kasnije dolazi do mene i kaže mi da sam napravio prekršaj taj i taj i da su me uhvatili policajci u civilnom autu. U međuvremenu se vraća bijela Fiesta i maše policajcu s motorolom u ruci..
Platim i šutim, šta sad..
U Bjelovaru razgovaram s policajcem koji mi kaže da im je to punkt za sačekušu i da se žalim, sigurno dobivam.. Onda računam da me put do Bjelovara košta više nego kazna i odustanem od žalbe..
Dečki koji znaju će reći da Bjelovarsko - bilogorska županija ima najviše prometnih prekršaja u RH. Pitam se zašto?..
zato što imate malo sačekuša :rolfer::rolfer::finga:
štovani kolege tema se zove "kako nas policija vara", mene baš zanima na koji način nas policija vara, ovo što spominjete sačekuše dal to znači sakrivanje van ceste..iza grma..ali to zamene opet neznaći sakrivanje,,možda bi bolje tema imala naslov "Kako mi varamo policiju" od žvakačih guma, bonbona, blicanja..ajde malo o tome da se pohvalimo,.Koliko je kod Vas tarifa, čujem da se sprema štrajk?...:supz:
Najveća i najteža kazna je oduzeti nekome život i ako imaš imalo savjesti to te progoni cijeli život.svi se mi volimo povesti brže ali tamo gdje se može,a ne kroz centar grada.dosta sam puta prekoračio brzinu ali ništa pretjerano i uz normalan ton razgovora uvjek su mi progledali iako bi zasluženo dobio kaznu...
Ma slažem se ja sa Vama u neku ruku ali ne bi trebali biti u pojedinim situacijama tako rigorozni prema nama " prosječnim vozačima "
Ima ljudi koji se voze , slupaju , osakate sebe ili ne daj Bože poginu zbog brzine , ne nošenja kacige i sl.
Moja je teorija kako svatko kroji sebi gaće i tko voli nek izvoli neka radi od sebe što hoće jer sam je sebi gospodar.
Ako ja idem u dućan po kruh 300 metara i u centru se moram bojati policije zbog kacige onda je to preseravanje dok im se na Državnim cestama događaju deset puta gore situacije i nikom ništa.
Ma ima situacija za nabrajanje ,..
Ma preseravanje je ići na motoru po kruh 300 metara udaljen...
Sinko, lakše malo s komentarima..
Što lakše s komentarima, vrijeđate i sprdate policiju na sve strane, otkuda vam pravo, nisam policajac ali usko surađujem sa njima i imam samo komplimente za njih, nije policija samo promet i za svojih 5110 prosječnih kuna plaće nemaju posla s normalnim ljudima, treba ih hvaliti jer nemaš koga drugoga zvati kad ti zagusti...
Ako imate problema sa policijom pošaljite predstavke na unutarnju kontrolu i na taj način potražite svoju zadovoljštinu a ne ih javno blatiti...
Da se mi razumijemo o tvom pisanju na ovom forumu gsp. mikas
Kao prvo nov si na forumu i izvoli se predstaviti , tko si i što si .
Drugo da bi mogao nekoga poklapati sa svojim objedivim komentarima , morao bi se malo vuše družiti pa i onda bi bilo upitno tvoje ponašanje.
Meni će biti drago da postaneš i ministar policije , ali to ti ni onda ne bi davalo prava da braniš svoje interese.
Demokracija je , sloboda govora i pisanja i ako ti ne odgovaraju naši kjomentari piši slobodno drugačije ali bez z.........a .
Kao i mnoge druge na njemu.mislim sa je ova tema potpuni promašaj za ovaj forum