• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako nas policija vara!!! Vozaci OBAVEZNO pogledati!

Z

zetor4718

Guest
Slažem se, Toma.:supz:
Povijest nam je puna takvih selekcija, sjetite se tatinog sina u Makarskoj i dvije poginule djevojke, kao i tatinog sina u Velikoj Gorici i poginule djevojke, itd..:mad:

Vjerujem da svatko ima barem jedno takvo iskustvo..:cry:

Najveća i najteža kazna je oduzeti nekome život i ako imaš imalo savjesti to te progoni cijeli život.svi se mi volimo povesti brže ali tamo gdje se može,a ne kroz centar grada.dosta sam puta prekoračio brzinu ali ništa pretjerano i uz normalan ton razgovora uvjek su mi progledali iako bi zasluženo dobio kaznu...

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
:toimonster:Ja se slažem sa time da bi kriteriji i zakoni trebali biti za sve isti,ali nemogu reći,barem u svome iskustvu da ako sam ikad se ogrješio o zakon o sigurnosti u cestovnom prometu,a jesam,da sam platio kaznu koju nisam zaslužio jer bi lagao.Tako i mislim da bi svi trebali malo stati na loptu pa razmislit jesu krivi ili nisu,a ne reć da je uvjek neko drugi kriv od policije pa do onoga ko je prošao0 po ulici,a samo ja sam ispravan.

Slažem se da zakoni i kriteriji moraju biti jednaki prema svima, no iz vlastitog iskustva znam da nikad nisam morao platiti kaznu koju nisam zaslužio, jer bih lagao.. Isto tako, mislim da svi trebamo stati na loptu i razmisliti jesu li krivi ili ne, a ne uvijek kriviti policiju i druge tvrdeći da osobno nikad nismo pogriješili..

Sorry na komentaru, nadam se da se ne ljutimo..
Lijepi pozdrav!:)

markony

Član
Tu od
1 Kol 2011
Poruka
357
Nema nikakve ljutnje,ali isto tako ponavljam još jednom treba malo razmisliti jel nas baš policija vara ili koji puta nismo mi kao vozači u pravu :scratch nemože niko od nas biti begrješan i uvjek nas poljicija varati.

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
Nema nikakve ljutnje,ali isto tako ponavljam još jednom treba malo razmisliti jel nas baš policija vara ili koji puta nismo mi kao vozači u pravu :scratch nemože niko od nas biti begrješan i uvjek nas poljicija varati.

Evo prilike za primjer:
Potez je Rovišće - Žabjak, cestom prema Bjelovaru..
Vozim normalno,, već sa malim zakašnjenjem izlazi civilna bijela Fiesta iz dvorišta s lijeve strane ceste i uzima mi prednost. Usporim, da dam vremena vozaču da ubrza do normalne brzine, no on i dalje nastavlja sa 30 km/h. Opsujem, blicnem - ništa, potrubim - ništa. U glatkom potezu ga prestignem, ali preko pune linije i zavoju, makar sam imao odličan pregled situacije i nije bilo opasnosti od bilo kakve nesreće.
Dvijesto metara dalje, kad sam se popeo na ravnicu zaustavlja me policajac, koji je već imao par mušterija poslaganih i kaže mi da čekam..
Kasnije dolazi do mene i kaže mi da sam napravio prekršaj taj i taj i da su me uhvatili policajci u civilnom autu. U međuvremenu se vraća bijela Fiesta i maše policajcu s motorolom u ruci..
Platim i šutim, šta sad..
U Bjelovaru razgovaram s policajcem koji mi kaže da im je to punkt za sačekušu i da se žalim, sigurno dobivam.. Onda računam da me put do Bjelovara košta više nego kazna i odustanem od žalbe..
Dečki koji znaju će reći da Bjelovarsko - bilogorska županija ima najviše prometnih prekršaja u RH. Pitam se zašto?..;)

nihad

Član
Tu od
10 Ožu 2012
Poruka
226
Evo prilike za primjer:
Potez je Rovišće - Žabjak, cestom prema Bjelovaru..
Vozim normalno,, već sa malim zakašnjenjem izlazi civilna bijela Fiesta iz dvorišta s lijeve strane ceste i uzima mi prednost. Usporim, da dam vremena vozaču da ubrza do normalne brzine, no on i dalje nastavlja sa 30 km/h. Opsujem, blicnem - ništa, potrubim - ništa. U glatkom potezu ga prestignem, ali preko pune linije i zavoju, makar sam imao odličan pregled situacije i nije bilo opasnosti od bilo kakve nesreće.
Dvijesto metara dalje, kad sam se popeo na ravnicu zaustavlja me policajac, koji je već imao par mušterija poslaganih i kaže mi da čekam..
Kasnije dolazi do mene i kaže mi da sam napravio prekršaj taj i taj i da su me uhvatili policajci u civilnom autu. U međuvremenu se vraća bijela Fiesta i maše policajcu s motorolom u ruci..
Platim i šutim, šta sad..
U Bjelovaru razgovaram s policajcem koji mi kaže da im je to punkt za sačekušu i da se žalim, sigurno dobivam.. Onda računam da me put do Bjelovara košta više nego kazna i odustanem od žalbe..
Dečki koji znaju će reći da Bjelovarsko - bilogorska županija ima najviše prometnih prekršaja u RH. Pitam se zašto?..;)

:D zato što imate malo sačekuša :rolfer::rolfer::finga:

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
Koliko je kod Vas tarifa, čujem da se sprema štrajk?...:supz:
štovani kolege tema se zove "kako nas policija vara", mene baš zanima na koji način nas policija vara, ovo što spominjete sačekuše dal to znači sakrivanje van ceste..iza grma..ali to zamene opet neznaći sakrivanje,,možda bi bolje tema imala naslov "Kako mi varamo policiju" od žvakačih guma, bonbona, blicanja..ajde malo o tome da se pohvalimo,.
Evo ja ću početi prvi: vozač upravlja pijan, prebrzo vozi(da nije prebrzo vozio nebi ga ni zaustavljali), policajac mahne tablicom, ovaj naglo zakoći,i skrene ispred policije 30-40 metara na parking, zaključa sva vrata na autu, i spusti sic, te....za par sekundi zaspi,,gospoda u uniformi dođu do njega, auto zaključan on "spava", kucaju, viću, on ništa. nakon 10 minuta policija ode, a vozač nakon što se "naspavao" ode svojim putem, bez kazne, i s vozačkom u džepu.
Mislim da vam je ovaj primjer dobar savjet kako prevariti policiju a ne oni nas.
Toliko od mene. Bilježim se s štovanjem.

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
Ha, ha! Nije loše...:rolfer:

Ma ne. Lik u civilnom autu čeka na prilaznom putu u privatno dvorište dok netko ne naiđe, pa ti izleti na cestu i 'nagovori' te na prekršaj. Ima još.. Kad čekaju sto ili više metara kod prve kuće u selu, a ti iziđeš iz zavoja u nenaseljenom dijelu sa 80 - 100 km/h, pa te okine i u izvještaju napiše - naseljeno mjesto, kod kućnog broja...ograničenje 50..

Posljednje uređivanje:

toma 3340

Član
Tu od
1 Svi 2011
Poruka
888
Najveća i najteža kazna je oduzeti nekome život i ako imaš imalo savjesti to te progoni cijeli život.svi se mi volimo povesti brže ali tamo gdje se može,a ne kroz centar grada.dosta sam puta prekoračio brzinu ali ništa pretjerano i uz normalan ton razgovora uvjek su mi progledali iako bi zasluženo dobio kaznu...

a vidi sad nam se pravi javio da su mu progledali, da li ti možeš možda biti kompetentan jer si koliko znam bio policajac.

M

mikas0007

Guest
Ma slažem se ja sa Vama u neku ruku ali ne bi trebali biti u pojedinim situacijama tako rigorozni prema nama " prosječnim vozačima "

Ima ljudi koji se voze , slupaju , osakate sebe ili ne daj Bože poginu zbog brzine , ne nošenja kacige i sl.
Moja je teorija kako svatko kroji sebi gaće i tko voli nek izvoli neka radi od sebe što hoće jer sam je sebi gospodar.
Ako ja idem u dućan po kruh 300 metara i u centru se moram bojati policije zbog kacige onda je to preseravanje dok im se na Državnim cestama događaju deset puta gore situacije i nikom ništa.
Ma ima situacija za nabrajanje ,..

Ma preseravanje je ići na motoru po kruh 300 metara udaljen...

M

mikas0007

Guest
Sinko, lakše malo s komentarima..;)

Što lakše s komentarima, vrijeđate i sprdate policiju na sve strane, otkuda vam pravo, nisam policajac ali usko surađujem sa njima i imam samo komplimente za njih, nije policija samo promet i za svojih 5110 prosječnih kuna plaće nemaju posla s normalnim ljudima, treba ih hvaliti jer nemaš koga drugoga zvati kad ti zagusti...
Ako imate problema sa policijom pošaljite predstavke na unutarnju kontrolu i na taj način potražite svoju zadovoljštinu a ne ih javno blatiti...

I

ihorzic

Guest
Što lakše s komentarima, vrijeđate i sprdate policiju na sve strane, otkuda vam pravo, nisam policajac ali usko surađujem sa njima i imam samo komplimente za njih, nije policija samo promet i za svojih 5110 prosječnih kuna plaće nemaju posla s normalnim ljudima, treba ih hvaliti jer nemaš koga drugoga zvati kad ti zagusti...
Ako imate problema sa policijom pošaljite predstavke na unutarnju kontrolu i na taj način potražite svoju zadovoljštinu a ne ih javno blatiti...

Da se mi razumijemo o tvom pisanju na ovom forumu gsp. mikas

Kao prvo nov si na forumu i izvoli se predstaviti , tko si i što si .

Drugo da bi mogao nekoga poklapati sa svojim objedivim komentarima , morao bi se malo vuše družiti pa i onda bi bilo upitno tvoje ponašanje.

Meni će biti drago da postaneš i ministar policije , ali to ti ni onda ne bi davalo prava da braniš svoje interese.
Demokracija je , sloboda govora i pisanja i ako ti ne odgovaraju naši kjomentari piši slobodno drugačije ali bez z.........a .

M

mikas0007

Guest
Da se mi razumijemo o tvom pisanju na ovom forumu gsp. mikas

Kao prvo nov si na forumu i izvoli se predstaviti , tko si i što si .

Drugo da bi mogao nekoga poklapati sa svojim objedivim komentarima , morao bi se malo vuše družiti pa i onda bi bilo upitno tvoje ponašanje.

Meni će biti drago da postaneš i ministar policije , ali to ti ni onda ne bi davalo prava da braniš svoje interese.
Demokracija je , sloboda govora i pisanja i ako ti ne odgovaraju naši kjomentari piši slobodno drugačije ali bez z.........a .

ma o čemu ti trabunjaš, pa nisi moderator da mi govoriš što i kako da pišem, po ovom tvom tekstu vidim da si manje pismen od "murije" koju tako voliš vrijeđati, ili ne znaš osnove hrvatskog pravopisa ili ih ne poštivaš kao niti hrvatsku policiju

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
Kolega Ihorzic, hoćeš ti prijaviti ovu poruku ili ću ja?:)

Mikas 0007, pišemo o policiji kao instituciji i policajcima kao pojedincima s kojima smo se susretali. Ne pada mi na pamet sve trpati u isti koš, i dobre i loše.. Ovo što se pisalo uopće nije pretjerivanje, barem s moje strane, a svrha nije da se nekog hvali zato što svoj posao obavlja kako bi i trebao, nego da ga se kritizira kad taj posao ne radi na primjeren način.
S druge strane i na najljepši mogući način ti želim reći da nemaš pravo koristiti se vulgarnim izrazima i vrijeđati forumaše, mene među njima.. Nismo mi skupa ovce pasli da se možemo na taj način družiti. Kolega je dobro napisao da se prvo predstaviš, barem okvirno, da steknemo neki dojam o tebi kao osobi i karakteru.. Ovako te zamišljam kao nekog balavca, koji piše nešto iz obijesti ili potaknut nekakvom ideologijom ili tko zna čim. O tvojoj 'pismenosti' neću ni počinjati. Razuvjeri me, molim te, jer hoću imati bolje mišljenje o tebi..

Lijepi pozdrav!:D

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
ups opet neka napeta situacija,valjda ovo vrijeme utječe ali da nešto kažem što je istina ,kako je ipak velika razlika od policijske postaje do postaje iako bi kao zakon trebao biti jedan za sve u cijeloj državi,poznam situaciju u Bjelovaru i otvoreno vam kažem da ima toliko loših policajaca da ih sami kolege izbjegavaju ako mogu kad idu na smjenu,istina je da je to nezahvalan posao ali ne može tip u plavom doči prek moje kuče nabrzinu obaviti 1o kontroli i ostatak smjene biti bog zna gdje,za brzinu se ne opterečujem jer poštivam ,ali pojas i svjetla bi ukinuo odmah,najbolji primjer su regani traktori,na njih su posebno nabrijani a pojedinci koji voze čudno natrpane i pretrpane kamiončiće i kamione su im manja opasnost a da ne govorim o velikim šleperima poznatih vlasnika,najbanalniji primjer vam je u Vrbovcu, policija na samom ulazu,na glavnoj cesti a čovijek sa malim ursusom još sa zelenim tablicama vozi se kao kod kuče,istina je da nitko nije savršen ali i ti policajci su samo ljudi neki sa više a neki sa manje mana ali generalno zbog čega vlada takav odbojan stav prema policiji je u lošim zakonima,uvjerio sam se osobno prošle godine ,vezano uz nešto drugo ali je bila i policija u igri,fala bogu što me nije ta uniforma zanimala a za drugu nisam bio voljan slušati zapovjedi,tako da ako je ikako moguče izbjegavam susrete sa gospodom u plavom :partyman::partyman::partyman:

M

mikas0007

Guest
mislim sa je ova tema potpuni promašaj za ovaj forum, pa tako i ovi naši komentari.. Duboke isprike svima i nadam se boljoj suradnji sa plavim anđelima...

Najnoviji postovi

Na vrh