• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako nas policija vara!!! Vozaci OBAVEZNO pogledati!

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
bb

A tko si ti ? :rolfer::rolfer: Tko se tebi obraća ? :scratch I molim ne piši prostote,,,,, :drinkers:
ja sam član foruma za razliku od tebe uvaženog člana, a prostote sam citirao Tvoje, upućene meni 25-02-11, 17:15. puno pričaš a brzo zaboravljaš. pozdrav bez zamjere.

Posljednje uređivanje:

Gustavo

Dobro znana faca
Tu od
13 Pro 2008
Poruka
1,844
Ima svakakvih policajaca kao i ljudi, pretres kuće ne smije radit bez naloga, meni su jednom navečer oko 23 sata uletili u dvorište i pregledavali auto, valjda im netko zbrisao s takvim autom.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Ima svakakvih policajaca kao i ljudi, pretres kuće ne smije radit bez naloga, meni su jednom navečer oko 23 sata uletili u dvorište i pregledavali auto, valjda im netko zbrisao s takvim autom.
I jesi se junačio ili ih pustio da obave ono po kaj su došli ?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Nego, kakav je postupak kad se najde obavjest o prekršaju (parkiranje) pod brisačem?
Nigdje ne vidim uputu o pravnom lijeku. Jel to moguće???

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Nego, kakav je postupak kad se najde obavjest o prekršaju (parkiranje) pod brisačem?
Nigdje ne vidim uputu o pravnom lijeku. Jel to moguće???
Pravni tijek je objavljen javnim medijem i pisal je na oglasnim pločama PU .
I to je za njih dosta jer tak piše u narodnim novinama .
A pisalo je plati ili se žali nadležnoj PU ili na adresu zaglavlja na uplatnici

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Pravni tijek je objavljen javnim medijem i pisal je na oglasnim pločama PU .
I to je za njih dosta jer tak piše u narodnim novinama .
A pisalo je plati ili se žali nadležnoj PU
Daj malo više detalja ako znaš. Imam rok do sutra za žalbu (8 dana) Može na PM (imam i slike) :weedman:
Hebate, od svih silnih prekršaja na cesti, oni me kazne za onaj dok stojim. I to oko polnoći. Koji peh :rolfer:

jeffy

Aktivni član
Tu od
7 Ruj 2010
Poruka
1,433
Oprez interceptori:D

Moram se "pohvaliti" da naša županija ima presretača, koji ordinira po lokalnim cestama, a najzanimljivije je da mečka ima Čk tablice. Iznenadio sam se kad sam ga vidio neki dan....Jesmo li mi tak "napredni", ili i vi imate lokalne trkače:rolfer:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
ima ih i po karlovcu,viđeni nekoliko puta...

Z

zupa100

Guest
Kod nas je policija štrajkovala do prekjuče! Haos je sa registracijama. :axe:

batad

Član
Tu od
10 Lip 2010
Poruka
304
[YT]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=99tMLHgc8zE#![/YT]Jedan dobar s komšijskog foruma.

nihad

Član
Tu od
10 Ožu 2012
Poruka
226
Dali se kome desilo nešto slično???
Prije par godina u gradu Doboju nailazim ja na pješački prelaz preko ceste u saobraćaj reguliše semafor i kiša pomalo pada.Na semaforu crveno.
Ja stao i čekam.Naiđe auto i čovjek stade i pokaza meni rukom da idem i ja onako u bunilu pređem a na drugoj strani iza kioska 2 policajca.
"Dobar dan"veli jedan"vašu ličnu katru molim".Redam ja i vozača i semafor i kiosk i još štošta što mi je palo na pamet ali džaba,čovo uze podatke iz lične.:evil:
Nakon par mjeseci idem ja registrirati auto u Tešanj i u šalter sali pred 20 ljudi veli meni ona gospođa :D"vi morate prvo platiti kaznu",:supris:"kakvu kaznu ženska glavo" velim ja,kaže"nekad ste u Doboju prošli pješe kroz crveno"kaže "tako piše u opisu prekršaja" i puče se smijat a onda i sav narod u sali.
Možete zamislit kako sam izašao odatle.:madmana:

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
Ti mora da si magnet za policiju :lol:, nisam čuo ništa slično,,,

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
pa i nije, ja jednom u sred zagreba platio...odma na cesti, tj. u birtiji samo da mi ne piše kaznu...:madmana:

nihad

Član
Tu od
10 Ožu 2012
Poruka
226
Nisam ba pele.I sad kad se sjetim toga nemogu da vjerujem da mi se to desilo.
Inače nemam problema sa policijom:nisam nikad duvao alkotest,čak i neznam kako se to radi,nikad nisam platio kaznu za pojas a kamo li brzu vožnju ili slično a imam 40 godina i putovao sam i van BiH svojim autom kao i svako.
I kada pričam ljudima gledaju me kao da sam sa druge planete pa onda smijeh i zajemancija na moj račun.Šta ćeš.

nihad

Član
Tu od
10 Ožu 2012
Poruka
226
:rolfer::rolfer:DARIJUS:rolfer::rolfer:Sad mi je lakše:rolfer::partyman:

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
A jest,,, kad pričaš tako zvuči kao da si neki baksuz,,,, ;) a eto i tebi se desilo koja zaj......ebacija ,,,, i živom se čovjeku štošta desi....:partyman:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Ti mora da si magnet za policiju :lol:, nisam čuo ništa slično,,,

da vidiš kaj hvataju kod nas bicikliste,za vožnju u krivom smjeru,mislim,da kažnjavaju sa 2500 kuna....:scratch

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
da vidiš kaj hvataju kod nas bicikliste,za vožnju u krivom smjeru,mislim,da kažnjavaju sa 2500 kuna....:scratch

:supris: :supris: pa koji se to k...... događa,,,, to je ona stara narodna,,,,, oderi po sirotinji :vragek:

Najnoviji postovi

Na vrh