• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako nas policija vara!!! Vozaci OBAVEZNO pogledati!

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,578
U pravu si.

Da sam ja netko omogučil bi pekarima da se u navedeno vrijeme voze duplo od ograničenja, kak se ovaj i vozil, a u tom vremenu od 03:45 do 04:15 nebi bilo ograničenja. To vrijeme bi im bilo rezervirano za trening.
Naravno, posto sve mora po zakonu to vrijeme bi se zvalo Smiljanovih pol vure :ppozdrav:

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,492
Znači, onaj KOLEGA kojeg je milicija lovila neki dan kroz dve županije je problem, nije mu to prvi put, a garantiram glavom ni zadnji.
Taj KOLEGA ima kazni.... a ovu kaj je sad dobil nesmem ni napisati kolika je.

Ali, imamo mi još jednog KOLEGU kojeg su par dana prije otpeljali sa narukvicama na rukama.
Isti slučaj, nije stal, guzica i glava pune ko čep...
Njega su pustili zbog razloga koje ti spominješ.
Naravno i on je dobil novčanu kaznu, ali njemu su i sredstvo s kojim.je nedjelo izvsil otpeljali.
Ajme, Muha...s čim se ti družiš.....

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,578
S kim si takav si, a i sa tobom sam se malo podružil :ROFLMAO:
Dečki su ok, imaju problem sa akoholom, ali danas niko nije savršen i svatko neki svoj križ nosi

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,492
S kim si takav si, a i sa tobom sam se malo podružil :ROFLMAO:
Dečki su ok, imaju problem sa akoholom, ali danas niko nije savršen i svatko neki svoj križ nosi
Je, sad si me zabrinul....i ja imam problem s alkoholom....
Nebi štel završiti kak i oni ;)

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,918
Jedan moj jaran,inače boem,,prije nekoliko godina u noćnim satima zaustavi ga policajac,,i ono,,
,,dobro veče,molim vozačku i saobraćajnu,,
,,on daje,kaže izvolite,
,,kad će policajac,,ja osjetim miris rakije,,
,jaran će ni pet ni šest,
,joj ti si dobar za lovačke sekcije,,
Odma mu je otišla vozačka,:hahah:

Najnoviji postovi

Na vrh