Ja nisam nikad ni rekel da se razumijem u suđenje, zakone i obrazoženje presuda.
Da se razumijem nebi švasal, brusil, masne prste imal.
Ovakav komentar ili slican njemu je moga biti na početku teme "pekar". Ti si imao potrebu da nešto pišeš u nekim fazonima, tako je bivalo i u nekoliko rasprava pa si onda znao reći kako ja pišem trakavice, pravim se prepametam, je*eš čovjeka koji se pravi da sve zna, nek se zavarava u svojim zabludama .....
Ali ću ponovit nek se ovdje nađe, znam zakone vrlo dobro i njihove primjene, takođe znam odlično švasati, brusiti , tokariti, šumske poslove raditi, popravljati razne strojeve, znam u svojoj glavi sklepati i napraviti strojeve kojih nema u prodajama. Jedino neznam da glumim dobrog čovjeka, takav mi bio životni put.
Ehhhh, kak je to nekad lepo bilo
Nismo vas vidjeli, haj sad vozi 🤣🤣🤣
www.facebook.com
Tako je radio "jedan" u mojem okruženju, ma duša od čovjeka, cenerka po cenerka, ide posao cvjeta svi zadovoljni. Kaže poznanik iz banke, 15g nije podigao platu sa računa niti novčić. Zašto bi, narod daje i ko ima i ko nema mora pozajmiti, ušlo je to u biznis. Pa neće valjda pored takvog posla ići nešto dodatno raditi, policajac na baušteli jebo te odoše leđa treba ih čuvati, nivo gdje se blamirat. Kaže doćiće penzija treba imat šteka, i sigurno ima. U poslednje vrijeme nevidim ga pitam njegove kolega, kažu ide u penziju ali upitno zdravlje, bolnica, teško bolestan, jebiga nema ni porodicu ...sad dali će penziju ijednu uzeti. Neki su davali vjerovatno od srca ali moralo je biti i onih kojima je i oteto tj. primorani.... šu*ak zine za tuđim da se otme, ako neda ma piši šta hoćeš kako grotnik može da to dokaže, šta grotik zna šta je po zakonu a šta nije. I sve to da bi se uživalo u blagostanju. I tako idu đavolska posla..... ali dođe đavo po svoje.