• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako nas policija vara!!! Vozaci OBAVEZNO pogledati!

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,193
OSL u RH ne postoji. Postoji OSO ali se baš i ne koristi.
VD je pri nama vršilac dužnosti.
LK je kod nas evanđenje po Luki, malo k.

Tak je to na sedmom međunarodnom predavanju u katedru ukopano.
Naravno, ovo pišem sam sebi.
Onaj 60-godišnjak je ionak bil žrtveni jarac....

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,294
@domy_os na žalost, ja među prvima nemam naprijed kameru. Ali imam puno neugodnog iskustva s onima koji samo izlete biciklom na pješački prijelaz. Ne znam da li su gori od njih koje kakvi pješaci, koji samo zakorače na zebru, pred auto, koji niti nije udaljen od zebre kojih 7 - 8m, kao u slučaju koji si postavio, nego, 2 do 3 m. Pa ti sad koči, riskiraj da te onaj auto, koji vozi na tvojem gepeku napuca i razbije. Ima mnogo takvih pješaka koji uopče ne gleda na auto u dolasku k zebri, nego drži glavu okrenutu u suprotnu stranu - kao da namjerno niti ne želi vidjeti auto. Nije njegovo da bude oprezan, on ima svoju zebru i tu može raditi što god želi, kada želi i kako želi. Nema više barem kod mene u VŽ pješaka koji bi prvo pogledao lijevo i desno i uvjerio se da vozač uopče ima šansu stati ako on zakorači. Grad su nam načičkali sa ograničenjem 40 km na sat, pa ti sad budi normalan i vozi. Na cesti su svi glavniji od nas vozača.
Malo sam se raspisao, ali primitivizam vlada na sve strane.

Na vrh