Nemam ja šumu. Oduvijek sam želio imati svoj traktor, i isto volim raditi. U 52-oj godini sam i imam isto oštećenje kičme i moram se paziti, polako raditi.U pravu si 100%,eto ni sam neznam kaj da radim 😊ti imaš šumu? Onda tebi netreba ništa bolje od TV-a.Neku malu prikolicu i uživaš. Ni meni netreba bolje, meni bi i neki labinac sa prikolicom 14ks bil previše, al pošto imam raketu ne mijenjam ju. 😊Mislim ja uživam u tome svemu kaj radim, i milsim si da sam profi poljoprivrednik. 😊Ali baš je tako. Čini mi neko zadovoljstvo, htio bi i malo više radit a opet ne stignem sve sam to.
To od Husqvarne ili? Oni to imaju dost dobro kak vidim.Ovo bi više spadalo u "kaj smo radili danas"...no ipak bude ovdje.
Malo sam pošlajfal tupe zubiće turpijom sa šablonon... View attachment 35322
Slika vara, radi kuta slikanja. Taj je brušen turpijom i ima puno ljepši oblik odo ovoga brušenog šajbom.Ćini mi se da ovaj na drugoj slici nema dobar bočni radijus, da je malo previše ravna strana lanca...
Da. Imam dvije šablone, za svaki tip lanca posebno i turpije različitog promjera.To od Husqvarne ili? Oni to imaju dost dobro kak vidim.